Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi nas poštuju (respektuju),još da naučimo sami sebe poštovati,igrali bi na puno boljem nivou
Bio sam na tekmi i ekstra atmosfera, sve je bilo nevjerovatno. Pogriješio sam za Svena, momak igra odlično. Sušić je postavio ekstra tim. Vraća nam se prava repka BiH!!!!!!!
Šarane jedi govna!!!!!!!!!!!!! Eto osvete!!!!!!!!!
steta za onaj go Belgijanaca, i one sanse Pjanica i Dzeke
Kada bi svi bili pozrtvovani kao Besic, mogli smo vec odavno imati 12 bodova,. Oovako, imamo ponovo isti problem kao u kvalifikacijama za Brazil. Borba iz dna prema vrhu. Neka nam je Allah /Bog na pomoci
Džeko što ti ga zakeko
Amra S-Vidis moja Kompanijo,da meni nije lahko s njim!Navrati na maslenicu u nedilju!
Dali ste primjetili sredinom prvog i citavo drugo poluvrijeme Hazarda nestao a zasto pa nas Besic ga zatvorio nije mogo da dise.Svaka čast Momci ovako se igra za reprezentaciju.Kapa do poda....
Bilo je odlicno. Hvala Zmajevi i samo tako
Navijao sam za Belgiju svih 90 minuta iako sam spreman zivot svoj dati za ovu drzavu i njene boje, zasto? Zbog covjeka koji nam sjedi na klupi, zbog neznalice koja je uspjela da nas izbaci sa svjetskog, da unisti onu ekipu koja je godinama gradjena, koja je bila spremna sa najjacim na svijetu da se nosi, sad tek tu i tamo vidimo bljeskove dobre igre, samo tu i tamo. Teleca glava nas ukopa, ovaj remi mu je samo produzio vrijeme trajanja kao selektora. Realno, Belgija nas je samljela, da nije bilo srece i Begovica, jos bi nam najmanje tri gola u mrezi bila. Safete odlazi.
pretpostavljam i u ratu da si navijo za Karadzica iako si bio spreman dati krv za ovu drzavu? Zbog covjeka koji je sjedio u vladi..? Ne navija se za BIH zbog Susica il Cire,za BIH sa navija jer si patriota il nisi !!!
Navijao sam protiv Safeta, navijao sam protiv nepotizma, navijao sam protiv toga da nas on vodi, sta trebam, da se ponasam kao ovca i da ga pratim, za sta, za to sto nam je sjebao svetinju, za to sto nas je ukopao, je li to trebam, bojkotujem repku sve dok je ovaj na klupi, i to je moje misljenje. A to sto mjesas Karadzica, idiote, politici u ovom svemu nije mjesto, moj otac je ranjen u ratu, moj dajdza je ranjen u ratu, i ja sam vojnik, spreman zadnju kap krvi da dam za nasu drzavu, ali necu da sutim na ovakve stvari, ne zelim da gledam kako nas pojedinci unistavaju, ne zelim da gledam kako moja drzava pada sa 14. mjesta na 25 , samo radi retarda koji ne zna napraviti taktiku, koji ne zna sastaviti ekipu, koji tjera nade BH fudbala i ubacuje podobne, porodicu i ljude iz bratove agencije. Je li za njega treba da navijam?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je kao kad je sjeverna Koreja ''osvojila svjetsko'', i dali izjavu fife u svoje novine ''Sjeverna Koreja nas je oduševila igrom, i odličan im je nuklearni program''.
Svaka čast Zmajevi na borbenosti, ako i naredne utakmice budete ovako borbeni nema zime za nas,
pa i mi bi bili zadovoljni da donesemo bod sa ovako teskog gostovanja
Thibaut 'Nutella' Curtois
sta kaze za svaki obrok kilu cokoladnog namaza zato je i narasto ovoliko hahahahaha