Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
I dalje mislim da ovo nece biti najskuplji transfer, jednostavno ne vidim nacin da kroz njegovu "popularnost" Perez vrati pare ili jos i zaradi kao sto je bio slucaj sa Ronaldom!
Prevelika euforija u vezi Bale-a Nevjerovatno koliko klix spam-a sa Bale-om :)
a sta se desilo sa onim fer play? ..nema velikih cifri?
Nema sve dok Real, City, Chelsea, PSG placaju reket UEFA-i.
Haj bale kad si tako dobar i brz trkni do pekare da mi izmes jedan hljeb...
Ja sam iznenadjen
Onda ce doci jedan kukesijevac, pribit mu nogu , i caooo
Maaaaaa daaaaaj.......................... Čuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.... Zbilja.