Iako svi žele da ode
0
Villas-Boas: Nikada neću dati otkaz
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa otkaz nece sigurno dati, moze samo ostavku..
wba - chelsea 1 ulog 10/10
Pod ruku sa arsenom i ka slavlju \"desetljece bez trofeja\"
evo ga k\'o jedan prosjecni BH ministar kantona opstine entiteta drzave.... nego jaruga moj Borat - ti si svjestan da si prdn\'o u karijeru jer si pao na Celziju i to je to.... prvo si isp\'o glup prihvativsi posao u klubu koji drzi redom potrosene i demotivisane fudbalere.... ko bi na kraju krajeva i imao motiva kad prima platu od 150 000 funti hefticno
boase izgradi ekipu za iduce godine vrijeme je da se chelsea podmladi i da osu neki igraci punu podrsku imas :DDD
Pa nije budala da dadne otkaz i odrekne se miliona koje bi mu klub bio dužan isplatiti na osnovu odštete zbog raskida ugovora. Nije to Švabo ili Englez koji ima ponos i dostojanstvo, nego Portugalac, nešto slično kao naši Džipsi. :-)
Nije po glavi izgorio frajer da ponudi otkaz i zijani cifru na koju ima pravo do kraja ugovora, kad uzima Romana lopatom. Ako njemu Roman da otkaz, onda ce ga morati i isplatiti.
Ako vas Napoli izbaci, ti letis nazad u Portugal frajeru. Odmah, isto vece.