Nogomet
0

Villas-Boas: Dajem sebi 15 godina i onda odlazim!

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iako su mu tek 34 godine, menadžer londonskog nogometnog kluba Chelsea već razmišlja o penziji. Andre Villas-Boas namjerava napustiti nogomet nakon 15 godina provedenih na klupi kao menadžer.

Bivši trener portugalskog prvaka Porta često može biti viđen uz rub terena za vrijeme utakmice kako energično komandira svojom momčadi. Menadžer Sir Alex Ferguson u nedjelju će proslaviti 25. godišnjicu bivanja na klupi "crvenih vragova", na što je Villas-Boas komentirao da nema namjeru ni približno tako dugo ostati u menadžerskim vodama iako su mu tek 34. godine.

"Ovo je jako stresan posao i zbog toga ga ne želim obavljati predugo. Strast za obavljanjem posla nije time nimalo upitna", rekao je Villas-Boas za Daily Mail.

Iako je Portugalcu ovo tek treća trenerska sezona na klupi, istaknuo je nedavne zdravstvene probleme Harryja Redknappa i Gerarda Houliera kao razlog zbog kojeg ne želi doživjeti "starost" na bilo čijoj klupi.

"S vremenom, Gerard se odlučio povući i to s pravom. Redknapp je ove sedmice operisan i drago mi je da je s njime sve u redu. Moja ideja "kratkog" bivanja menadžera na klupi je oduvijek postojala. Dajem si maksimalno 15 godina i to je to", zaključio je Villas-Boas.