|

Villas-Boas: Ako Hiddnik dođe, ja odlazim!

Villas-Boas: Ako Hiddnik dođe, ja odlazim!
0
T
Totalsport
26.11.2011. u 10:55
4
komentara
0

dijeljenja
Villas-Boas: Ako Hiddnik dođe, ja odlazim! Andre-Villas Boas (Foto: Reuters)
Menadžer londonskog nogometnog kluba Chelsea, Andre-Villas Boas, našao se na meti kritika britanskih medija zbog loših rezultata ekipe.
Ime Guusa Hiddinka sve se češće čuje prostorijama londonskog kluba, a na pitanje novinara smatra li da bi mu dobrodošla pomoć iskusnijeg kolege Villas-Boas ostao je iznenađen.

"Kako to mislite?"

Kada mu je novinar objasnio o čemu i kome se radi Portugalac se vidno uznemirio.

"Ne pristajem na to. Probleme rješavam sa svojom grupom ljudi i svojim igračima. Tako je bilo dosada i tako će biti dokle god budem menadžer. Vjerujem u ono što radim i vjerujem u svoje igrače", rekao je Villas-Boas čija je ekipa poražena četiri puta u posljednjih sedam utakmica.

Villas-Boas je priznao da mu je nakon tek 12 odigranih utakmica u Premiershipu menadžerska stolica u opasnosti.

"Rezultati u nogometu su ključ menadžerovog ostanka na klupi i to mi ni najmanje ne smeta. Nisam ovdje došao da bih bio propali slučaj, došao sam kako bih uspio", veli Portugalac.

Villas-Boas je odbacio naklapanja da je ova velika uloga menadžera Chelseaja ipak došla malo prerano za njega s obzirom da su mu tek 34 godine.

"Nikako. Ne slažem se s vama, a vjerujete mi, ne bi se ni klub složio", kratko je komentarisao Portugalac koji je nakon toga otkrio da Roman Abramović i dalje ima puno povjerenje u njegove sposobnosti.

"Razgovarali smo i on još uvijek vjeruje u mene. I ne, nije mi postavio nikakav datum do kojeg bi ekipa trebala 'proigrati'.Svi želimo izaći iz trenutne situacije, a uostalom serija negativnih rezultata nije ništa novo u nogometu. Sada nam predstoje tri utakmice u sedam dana i to je prilika da okrenemo stvari u svoju korist", veli Portugalac.

Britanski su ga novinari, takvi kakvi jesu, nakon toga bocnuli pitanjem odnosno komentarom bivšeg člana ekipe Michaela Ballacka da njegovim momcima nedostaje mentalne snage.

"Ballack je oduvijek bio tvrdoglac. On ima pravo na svoje mišljenje, ali ja se u potpunosti ne slažem s njim. On više ne živi u ovoj svlačionici, a kada je i živio nije riješio probleme koje je imao. Morao bi napraviti analizu svog bivanja ovdje i onda ponuditi neke zaključke", oštar je bio Portugalac koji je također odbacio nagađanja da je došlo do razdora u svlačionici kako su se raspisali svi svjetski mediji.

"Imali smo sastanak s igračima i nema nikakvih problema. Nije bilo animoziteta, ružnih riječi ili uvreda. Kao ni kritika ili sumnji u ono što radimo. Nema nikakvih klanova ni ičega sličnog. Postoji samo respekt i profesionalizam", zaključio je Villas-Boas.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...