Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze moze samo da te cika sudija ne vidi!!!
A sto da ne dati gol i rukom ako imas mogucnost i za pobjedu a kada igras za drzavu treba i da ih mlatis i igras rukom sve za pobjedu.
Brani velike i gazi male... FIFA fair play? Fuj!
pa ja fifa tako to i radi za spance naravno da nema osnova, sta mu je to villa uradio osim sto ga je lupio samarom al naravno to je nista jer fifa brani spance, cudo im nisu produzili jos 20 minuta utakmice da daju koji gol vise
normalno da ga nece kazniti jer izgleda da dres spanije mu donisi imunitet, zato su se prepali da im svicarska nece uzeti 1.mjesto u grupi pa da ne idu na brazil i odmah krenuli u eliminaciju - za sta dobi behrami crveni, a vila ne moze biti kaznjen, nema osnova, ha ja fuj fuj fuj
Naravno da neće, a da je to, koji slučajem, uradio netko iz \"manjih\" reprezentacija ne samo da bi bio kažnjen nego bi ga čak i protjerali sa SP-a. Povraća mi se od same pomisli na ovu usranu FIFA-u!!!
Pa nece da upropaste fudbalski spektakl kaznjavanjem ovog velemajstora fudbalske igre! Ne bi to uradili ni Messiju, ili recimo Suarezu ili Forlanu- Inače, ovi tzv. majstori kao Henry i Fabiano su pokazali da su pussy i da je rukomet igra kojom ce se kasnije (profesionalno) baviti kad odu u penziju.