Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva glupost...
Spanska go.v.n.a ! Kakva je tu losa poruka, upucena svojoj porodici ! Zato ovo ne vazi u gospodskoj Engleskoj premijer ligi ! Smeca spanska !
Villa zahvali ženi i djeci kazna. Psiho Pepe nagazi na ruku Messia nikom niš.
Respekt, pravi znalac fudbala i engleske premijer lige ;) !
I mene je policija kaznila zbog brze voznje, sto to niste objavili? cccccc
ja da sam dao gol ja bi pokazo tetovazu DAVIDA PAJICA
ma sta ga briga zamisli tek kako su prosli oni iz levskog
PREGLED GOLOVA PRETKOLA LIGE PRVAKA 4fudbal. com
e sljedeci put treba ovim iz komisiji da napise: \"Je.be.m vas u du.pe go.lo...\"... pa nek ga onda kazne zbog promovisanja ped.erl.uka i seksualnih insinuacija...
KAKVI SU OVO ROBOVI OVI IGRACI VI NISTE SVJESNI
da kazem i ovo...mourinho prodje nekaznjen jel???:D znaci fizicki napad se prasta a eto za poruku posvecenu familiji mora se kazniti:D
familija nema cjenu,bili su uz njega kad mu bilo najteze pa i on ih se prisjetio kad mu bilo najdraze....kaznite ga koliko hocete opet kaze...familija nema cijenu svaka cast Villa!!!!!!!!!!!!
trebas se malo bolje informisat prije nego sto pises,nije Nasri dobio zuti sto je cestitao Bajram nego zato sto je digao dres preko glave sto je zabranjeno , Tevez je podigao dres s porukom ali nije preko glave i nije dobio kaznu .
Haj sta fali ionako je to zaradio vracajuci se od stadina do kuce :)
u Engleskoj je jos i gore oni zabranjuju i vise od toga jer ako si prati Nasri je zbog cestitke bajrama dobio zuTI
Cuj sad to, pokazivanje fotografije zene i djece je \"promotivna poruka\", pa naprosto je nevjerovatno kakvi retardi sjede u tom savezu. Da sam Villa iz principa ovo ne bih platio bez obzira sto je to za njega smijesna kazna, nego bih slucaj dao na sud pa neka oni odluce. Licemjerje bez premca.
ma znao je sta radi , sta ces.. a dvije milje eura je njemu nista to zaradi za 3-5 minuta. tako da mu i nije neki problem . Eto zena ce mu ga sad obalit lijepo sto je ovo piso , taman lafcina:P samo naprijed. Forza juve