Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
real ili Real,kvazi novinaru!
sve cestitke majmunu koji je uspio da napise vlastito ime malim slovom! sine kani se ti novinarstva nije to za tebe, vrati se svojim ovcicama!
ja mislim da nikom nije upala kasikau med ko Guardioli :O Kao sad on dobar trener jer je osvojio sa Barselonom sve sto se dalo osvojiti.....I moj retardirani komsija bi mogao osvojiti sa Barsom sve sto je Guardiola osvojio ....sad ce da govore kako je i Tito dobar trener...mislim nigdje veze :/
Ma daj ba ovaj trener nije ni do koljena Special One-u kao ni Pep. Ove sezone mi osvajamo LP 100% jer taktike Mourniha ove sezone je da stvori sto veci zaostatak nad Barcom i da tako motivise ekipu za LP. E de mi sad reci kad bi ovaj Tito smislio taku taktiku.Sve je ovo dio plana Josea. In Jose we trust! HALA MADRID!!!
Tito aj ne s.e.r.ii
ne bi ti ni dobio priliku da treniras real !!
K'o da je neko lud pa da tebi ponudi posao u Realu. Tamo ne bi mogao biti ni trener treceg tima.
Skupila se raja na livadi u Barceloni i počela igrat fudbal. Slučajno im palo na pamet da tmora biti i trener, takva pravila, pa odabraše Pepa, tek tako da se kaže da ga imaju na klupi. Dobro im krenulo pa poosvajaše titula, kamaru. Za to vrijeme Smourinho bira samo propale ekipe i od njih pravi veličine. Kad uskoro postane (opet) Special noga u pakšu, bezbeli preuzima QPR i s njima kreće u lov na CL.
Nemoj dva puta reći, novac čuda čini.
mogli ste bar velikim pocetnim Real u naslovu :D
Za ljubitelje kladjenja; zaradite neki novac i budite pored od početka; posjetite: http://xtips.blog.hr/
pa i ti i gvardiola niste treneri,imate uigranu ekipu i ko fol trenirate sad ce se vidjeti kakav je gvardiola trener;on i jest uzeo BM jer zna da su najbolji u njemackoj i da ce uzeti naslov bojao se otici i englesku jer zna da nema sanse tamo
Nepismenjakovići samo u BiH mogu biti novinari. Ubrzo kad vide komentare, biće reakcija u vidu zabrane komentara, brisanja i sl.: Bruka ko sve radi na informisanju javnosti.
Tako je Tito.