Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pratim ga na FB i Instagramu i lik se u zadnjih mjesec dana proveo i proputovao vise nego sto cu ja za 100 zivota, i fol tuzan ne spava zbog ve odluke.. hhahahahaha sve ti ....
Jel Vico kriv opet ili sta je sad prica nisam u toku
Inshallah, akobogda u staro zeljezo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zabole njega za FK Sarajevo. Budite realni. Covjek nije ni znao gdje je BiH a kamoli da je znao za FK Sarajevo... Nego nam je netko zamazao oci s nekim velikim imenima i sad pusiona. Mi smo bijelo svjetski isprdak. Obicna nistica na planeti. A sve zahvaljujući našim glupim nacionalnim ponašanjem.
Kako Nam ga šuknu!
Ne kontam sta nije jasno ! Coek bio, probo i sad prodaje i ode dalje ! Al svi vi kao kontate sta se desava - sve go biznismen i svi imate gutu para i sve vam jasno ! Aaaaa ! Sacekajte malo sa besmislenim komentarima pa vicemo sta ce se desiti.
može zamjena za 3m drva u metaricama
Zbog njegovog imena zvuci kao da nama prodaje FK Sarajevo.
Dje ćeš name pare šibicarima davat bolan nebio?
Vazno je otici na odmor!!!
Idemo ludo idemo jako Al u curku Vjerovanje ludom radovanje
Podnosim inicijativu da se Senad Jahić vrati - No Senad No party
BH fudbal je rupa bez dna i valja naći budalu koja će svoju lovu uloziti u tu rupu ..Prvo savez je kriminalan,drugo ne isplati se ne igramo grupne faze u Evropi ....Rijetko ko ima dobru infrastrukturu....itd Dosta faktora ima
Sarajevo kupuje seik iz. U A R-a
mamiću kupuj
Sarajevo kupio Vijetnamac? A kome ce ga prodati? Etiopljaninu? E moji pitari, na sta ste spali...
Koji si ti kloc. Hajde malo zamisli se nad tim što si napisao
Ima da nam cvrce kone sad ko na rostilju !!!!
U Bosni svi snovi umiru.
FK SARAJEVO HOCETE VI U KOLO SA DINOM KONAKOVICEM A TAJ UGASI KK BOSNU A SAD CE I FK SARAJEVO
prisao sitovi reseto u biznisu ali nije mogao sa jalijom