Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno najbolji napadac balkana.
Nidje veze
@bosnavazda Trenutno? Najbolji centarfor sa ovih kenjavih podrucja ikada ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa naravno ,samo dzeko ima 33 god ali dosad je uradio ono stoj e samo par igraca uradilo 50 i vise golova u 3 top lige i jos dosta toga,pored toga ne vidim da ve ga neko stici sto se tice uspjeha u repki a da ne pricamo o zracnim duelima i igre prsima 👏👏
Jasta je. Kao sto moj mongolski pijetao ima 104kg, kao sto moj pas Bobi jede sve osim olova i kao sto moja pcela nosi kravu i radar je hvata na 280
Bobo Vieri...
Procice vremena da se rodi novi dzeko.
Vieri VOLIM DZEKU VJERUJ MI al ne seri bgt!
Sta zna Vieri, Lampard...veci su ovi nasi strucnjaci sto nikad nisu potrcali.
Jasta je brz, thnicki potkovan daje na sto nacina golove hahahah
Covjek zabio 205 golova u tri lige petice, 65 u ligi prvaka i ueafa ligi, 55 za repku. Izaberite dva najbolja golgetera sa balkana i saberite, nema sanse da su zajedno ovoliko zabili.
@sapacha Zato sto nijedan napadac drugi ne cami ispred gola i ceka lopte a gotovo
Kad takva igracina kaze da je neko dobar igrac,onda znas da jeste.Dijamante legendo
kad ti vieri to kaze...sta ima dalje pricati
@armijaBIH1995 zamisli sad kad cijeli svijet kaze za nekog da je najbolji a samo klixsovci to negiraju!
Bravo Vieri vidise dasi igro fudbal, Dzeko je naj kopletni igrac, steta sto nije igro velikom klubu. Kad danas vidim, kako se placaju igeaci koj nisu osvojili prvestvo sa malim klubovima.Koga voli i nevoli Dzeko je Svijeska klasa igraca.
Dijamant naš Mashallah !