Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio si dobar igrac, al\' brate nisam znao da si lud... Najgori futbal u evropi igra upravo city...
ovaj vieira je bhas poceo da sere,stalno neke kritike na racun uniteda.. treba shvatiti da je city tek drugi klub u gradu,i da ce to uvijek i ostati
viera ne rise! da fergie ima tim ko što ga ima onaj retard mancini dosad bi mancho bio na +10 i game over. ali i ovakoje gotovo i sad se u citiju vade na sudije HAHA. bio si prgav i pogan igrač žnaru ko qrc zato šuti mišu i pokrij se ušima u tom usr.anom šitiju. da city ostane bez para odletio bi ti prekonoći...
Najjace mi je kad Osman iz Olova na netu Rasimu iz Orasja kaze \"mi (City) cemo vas (United) da poderemo\".A na to Rasim odgovara \"Glory glory,Manchester United\". NEPROCJENJIVO:-)
Ma ti si Viera k.u r a c na biciklu!
ni ja brate ne gotivim Man City nego radi Džeke ono malo...al cinjenica je to da je Man Utd \"najprivilegovaniji\" klub na svijetu, sto se drugima ne svira, Man utd-u se svira... ta ekipa je pobijedila najvise teških utakmica pomoći spornih sudijskih odluka i prekida...da ovo nisu laži i izmišljotine govori i članak cnn sport-a koji je prošle godine bio objavljen sa statistickim podacima, na kojima Man Utd ubjedljivo vodi u \"spornim\" pobjedama( tipa nedosudjenih penala i enaca u njihovu korist, potom dosudjenih penala i prekrsaja koji su putem video nadzora otkriveni kao ciste simulacije igraca Man Utd...) odmah poslije njih na drugom mjestu je Barcelona, a treci je Corintias. Uprava kluba Man Utd je na ovaj članak imala primjedbe, jer kako oni kažu, krši moralna pravila fudbala kao sporta i integritet svjetski priznatih sudija!
Viera se javlja za sudije!!!! Čitavu karijeru igra mesarski i svaki normalan sudija mu je trebao dati žuti karton u prvoj sekundi utakmice. Čovjek nije imao pojma o futbalu, obični drvosječa i pogana duša. Da mu nije sudija ne bi došao ni do juniora. Pas.
Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5040 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 21 790 kn, STANJE LISTIĆA: 33/70, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
odabi od uniteda pored farse, bayerna i reala
Ne seri orangutane crni. Sto tako nisi pricao kad je vama sviran penal u Parizu protiv BiH. Da je sudjenje kako treba k.u.r.a.c bi moj vi vidjeli EP.
da je tebi prvo doci na old trafford a onda bi se zijanio i otici na jednu tekmu ... kao sto je osim rekao dok je vodio sturm ... izadjite uzivajte u igri i nemojte da se obrukamo :))
Pokenjam vam se posred Old Traforta, i pisam mu se u usta onom \"zvaki\" sjedom. Dislike boli me k, man utd. nek ide u PM!
Šta češ ti pričati smeće izdajničko! Igrač bez karaktera koji je izdao Arsenal i otišao za novcem i propao totalno!
MULAC JEDAN
ONE NAME THAT WILL HUNT YOU TIL YOU ALIVE ROY KEANE MOTHERFUCKER!! GLORY GLORY WILL NEVER DIE
heh bome ove sezone je real madrid nenadmašiv u tom slučaju bez ikakve sumnje...
ja sam sandžaklija.