Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodji u Sarajevo da budu kompletni...
Ih, što je ovaj ambiciozan, kad misli u 35oj godini igrat u Premiershipu?
radis ti q-rac dobar posao kakav ti, ti si istrajao davno ibraga nea od tebe ljeba ni u pekari dva brata, kad te neko pita hoces otic to nije sto radis dobar poso nego sto nevaljas.
ne znam sto se zalis jer upravu su ovi sa sarajevo-x, ibra ce za koju godinu i biti za premiershipa tj championship-a...mislim da hull city i portsmouth vec izkazuje interesovanje XD
Championshi je druga liga u engleskoj,a premiership je prva tako da si sad isp\'o smijesan :)
Neznam Zlaja i sam kazes da si se ovog ljeta udebljao 10 kila. Ako tako nastavis misice nabacivati neces ni u nasoj Bosanskoj premijerligi da zaigras.
Je ne znam gdje je Englesna : )
Upravu je on, al˙ vi botovi sa sarajevo-x-a jel fkt ne znate da je Premiership 2.liga u englesnoj, i da taj naziv sluzbeno ima vec 3-ecu sezonu, kakvi ste vi sportski novinari, to je za sve pohvale!! cccc :S