Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima na YT podcast od neki dan Fredinad i on pricaju, uzivanje gledat. Ja, kao navijac skroz drugog tima, uvijek mi je bilo uzivanje gledat duo Vidic-Ferinand. Po meni nije se jos pojavio bolji CB duo koji se pogledom razumije.Mislim da cak imaju najvise clean sheetova zajedno, zamisli kako je njima gledat danas ovakav United, kao princeze.
Ovaj nije ljubitelj Vucica pa su mu zato napravili klopku da ne bude predsjednik saveza u Srbiji, kao fudbaler je bio odlican, beliki borac, legenda MU