Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osvjetlili ste obraz klupskog nogometa u bosni, ubijte ih na grbavici!
igra se na Kosevu
ubijte ih na koševu! haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Navijac sam Sarajeva. Svaka cast Zeljo srce mi je bilo danas uz Vas. Dolazim na Kosevo na istok da Vas bodrim. Jos jednom svaka cast. Budite i Vi uz nas u cetvrtak i da pokazemo jos jednom ko je iz glavnog grada. :D
A necu nešto pametnije napisati nego što je već napisano.Čestitke Želji na dobroj tekmi da su bogdo prvo polivrijeme igrali otvorenije prema golu bilo bi i drugaćije ali nema veze .Vidimo se na Koševu i da se ide dalje .Sretno...
Dokaz da ima normalnih navijača Sarajeva. Respekt...
Ovo je prava stvar. I trebamo se držati zajedno kada su međunarodne utakmice u pitanju. BORDO - PLAVO.
Sta je sad vi sto ste prognozirali 10-0 i slicne stvari poput "pornica" ?? Malo ste se zaje*ali !!!
gdje ste pitari, ućeram vam materi
Zbog ovakvih dijaloga svi gubimo ne samo utakmice već i obraz. Budite pametni i BORDO - PLAVI.
nekontam koji se normalan navijac raduje porazu. al ope to su kospicari pa je sve moguce. :) aj volio bi da ovaj manji sarajevski klub prodje dalje da ne mora uvijek div sa koseva popravljat koeficijent uefe nek nesto i ova ostala buranija uradi. :)
svaka cast , sta ste se digli niste osvojili LP
adilovicu uzet kapitensku...
Adilović - fudbaler sa dvije lijeve noge. Nadam se da će biti bolje u uzvratu i da će zabiti za prolaz dalje.
Navijac sam Zeljeznicara,ali ko god je realan bez obzira za koji klub navija reci ce da je Zelji odigrao jako dobru utakmicu svi smo mi ocekivali bice 5-0 svi su govorili ponovice se Maribor ali desilo se neocekivano.Bez obzira na sve Plzen ima prednost na Kosevu,lopta je okrugla nikad se ne zna..Svaka cast momcima aBd u Utorak po novu pobjedu.
MA GDJE SU SAD ONI DUSMANI STO PROGNOZIRASE 7:0 DA CEMO IZGUBITI,ZNACI NA KOSEVU IM DEREMO GUZOVE PRED DOMACOM ARMIJOM DRUGARA. VOLIM TE ZELJO NAPRIJED SAD PONOSNO RECI MANIJAK OLE OLE OLE....
Cestitam Zelji za igru i rezultat a posebno manijacima za probosanke i patriotske transparente na jugu (zastave RBIH I BIH, Dont forget srebrenica...) u tome se slazemo i tacka!!! za ostale stvari ostajje po starom rivalstvu. Istok jje ČUDO.
Štrumfovi slave poraz ko Srbi poslije bitke na Kosovu
Divi ovoga Adilovica papcica on kao prvi u koloni nesto slavi, nije se vidio na utakmici pravi kloc, ostalim igracima zelje svaka cast.
Dragi moji 4:3 je rezultat koji nas ostavlja u realnim sansama za korak dalje, ko ne smatra da je tako glup je. Oni koji kazu da je Viktorija Plzen bezveze ekipa nemaju pojma o fudbalu u najmanju ruku, mozda jeste bezveze posmatrati na ovaj nacin ali je Plzen dobio ukupno 5-0 Napoli u dvije utakmice,a taj isti Napoli je nadigrao Man. City u LP. Da im odbrana kurcu ne valja to stoji, tu cemo mi traziti svoju sansu u uzvratnoj utakmici. Tu je i nekoliko igraca koji nisu mogli igrati zbog kartona a igrat ce uzvrat. Dakle svi na Kosevo i podrzimo naseg ZELJU !!!
budu nadu.... :D
3.suta 3.gola,nisu presli centra....Svaki gol iz kontri,eh sad ce se nafurat i pricat 7.dana kako su institucija i naravno euforiju ce im pokvarit Plzen na Kosevu,mogu se kladit.
HAHAHAH, priznaj da si plakao k'o malo dijete! :) Umri od muke pitaru!
Niste centra presli,ne gine vam petica na Kosevu.I ove godine jedini predstavnik BIH ce igrati 3.pretkolo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne treba ni komentarisati provokacije nikoga, samo treba reci da je Zeljo osvjetlao obraz BH fudbala danas. Zeljovac sam al iskreno tesko ce se ovakva utakmica po pitanju srece ponoviti i u revansu, al bar trebamo dati podrsku, ne samo Zelji nego i svim nasim klubovima, jer ako nam raste koeficijent nasi klubovi mogu ako nista izbjegavati ovakve protivnike vec u ranim fazama. Imali smo srece danas, al i Plzen je postizao opet sretne golove. Odbrane golmana niposto ne treba racunati u srecu, nego u njegovu sposobnost. Svaka cast momci i svi na Kosevo da podrzimo Zelju, neka bude barem nerjeseno, a nece Plzenovim igracima biti lako igrati pred 30000 ljudi. Ako je Zeljo mogao odigrati protiv Maccabija koji mi se po igri ucinio daleko jacim od Viktorije, moze se izboriti dobar rezultat ovdje.