Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu mislit kako je njemu krivo sto je odbio produzit ugovor sa Barcom sada, mislio je da ce otici u Monaco lagano, nije prosao ljekarske preglede i sad prolaze mjeseci niko ga nece da angazuje mogao bi on zavrsit kao Tim Wiese, inace je los golman u odnosu na sami vrh poput Neuera, Courtois,itd.
Sta ti je vrhunsko u njegovoj igri, sad ozbiljno reakcije na liniji,ponasanje kad izlazi na korner ili sut sa strane, njegov pregled, sta je vrhunsko kod Victora, Barca je sad sa Ter Stegenom pa i Bravom dobila dva jako dobra golmana a Valdes je toliko puta znao pogrijesit u ono zlatno Pepino doba kada su se njegove greske mogle nadoknadit jer su Messi,Xavi, Iniesta i drustvo bili u stanju svakome skoro da daju golova koliko zele!
bit ti viki mozda na koševo da budeš u prvom timu? :)