Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej baltazar,pojma ti o zivotu nemas a o fudbalu necu ni da pricam ;)
navijac sam barcelone i valdez je puno pomogao ekipi zadnjih godina pri osvajanju svih silnih troofeja ali se jedino nadam da bi sad Asmir Begovic mogao doci na svoje i zasluzio je da potpise za neki od vodecih evropskih klubova tako da se nadam da ce na golu barce u narednom periodu stajati jedan zmaj i naravno jos tu pjanke fali i da ih onda zovemo nasima :DDDD
- hoce i oni da imaju "veliko ime" na golu... jer danas sto se tice golmana je vise u marketingu istog...ima mozda mnogo boljih i od casillasa itd al nisu na meti novinara isto tako Neuer uopce nije neki golman u Njemačkoj ima mnogo boljih al su ga neki ljudi na silu nametnuli u Bayernu pored i bolje konkurencije i sad on lafo vrh..al eto tako je to nama u životu...negdje u nekoj kancelariji radi neka guska koja ima 75 godina ne ide u penziju...a kuci sjedi omladina od 20-35 godina sa svim mogucim diplomama i znanjem i češe ledja nenama i čupa dlake iz ušiju djedama :-)
nek dovedu gušu..tipična priča barcelone,kakva kultura i budalaštinje,ovo su uradili rivaldu,klajvertu,etu,to je ona sorta igrača gdje moraju naći brzo zamjenu jer ga neosječaju bitnim,kao pujola i xavija bez obzira na godine..nudli mu manje para i frajer svjestan situacije,pa ne bi đaba pregovarali..ovo će isto uradit iniesti za par godina,evo živi bili pa vidjeli..
Bega evo šan(m)se
Ionako nema pojma i sam zna sta treba uraditi
hahaha eto vam sad kad ste kenjali svi kako bi voljeli casillasa na golu.. sad necete imati ni valdeza a onaj pinto je retardiran