Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje pretplacivanje ovih poluigraca iz Portugala da covjek ne vjeruje. Ovo smo i mi svi mogli raditi da je ostala stara ex Yu liga...
Ne znam sta je ovdje cudno. Nije prvi put da Mourinho u klub koji trenira dovodi otpad iz Portugala. Cisti patriotski cin. Pogotovo kada ima gazde koji mu sirom otvore kesu da zagrabi koliko treba.
Ako ko moze dobro prodati igraca onda je to Benfica. Najbolju transfer politiku imaju. Di Maria, Nemanja Matic, Lazar Markovic, Renato Sanches, Coentrao, Witsel, David Luiz itd... Svi igraci su otisli za strasne sume novca.
Mourinho je izlapio, i drago mi je zbog toga
47mil za stopera, previse
najtrazeniji mladi stoper na svijetu ..jeste skup al dobra investicija za buducnost kad znas kakve su cjene sad na trzistu
@punisher1 ko ti garantuje da ce se isplatiti taj ulozeni novac pogotov od stopera