Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kme kme kmeeeee eee kmeeeeeee Lewis Hamilton CHAMPION
Placljivko🤣🤣🤣🤣 ubi crnjo u mecki Merc&Ham🏆
@adidasoni kad je Schumy ubijo u Ferrariju mijenjali su pravila svaku utrku da bi skinuli dominaciju a sad mrecedes kako je hibrid ušao dominira a niti jedno pravilo se ne mijenja niti se šta poduzima da se smanji ta dominacija. Ferrari treba istupiti iz F1 pa nek se ovi mali timovi takmiče sami.
Nema vise u ovoj formuli niko muda. On se ljuti nakon utrke. Ma jarane trebao si ga pustit da te krene obilazit pa ga zakuj od zid i onda nek te kazne koliko hoce. I tako i na sljedecoj utrci pa opet. Pa da vidis onda respekt. Schumaher titulu osvojio kad je Hilla izgurao. Mozda je supacki al kome se ne svidja nek gleda klizanje na ledu.
Pa objasnite sta nije uredu. Ovo je drugari daleko od pravog sporta kakav je nekad bio. Sad je sve rezija. Odrede ti koje gome moras koristit, koliko goriva imati i sl. To je upropastilo ovaj sport. Nekada se nije znalo ni s koliko ko goriva krece ni jel brz sto je brz ili sto je prazan rezervar. Ni dal ce 3 puta u boks il samo jednom. Sve promjene u zadnjih 7 godina su samo jos gore stanje napravile.
Ne prihvatanje odgovornosti i egocentričnost su bazične crte psihopate.
HAHAH ON KAO ŽELJKO KOMŠIĆ. ZNATE ŠTA JE REKAO ŽELJKO:NAJLAKŠI NAČIN DA DOBIJEŠ IZGUBLJENU BITKU JEST DA PROMJENIŠ UNIFORMU! I OTIŠO JE ONDA U KOALICIJU SA SDA!
@Ecolo Tako je SDA 95.promijenila uniformu obukla cetnicke odore i poklonili Srebrenicu
kaznu mozda nije ni morao dobiti, ali realno sam je kriv. Po ko zna koji put u bitnim trenucima pravi grešku.
@FCBayern Bravo, konačno da neko kaže nešto realno. Po ko zna koji put pravi grešku i sam sebi krade pobjedu.