Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma proci cete u pm gdje ste i prije bili
Paklena nas atmosfera očekuje u podgorici... Mislim da naši igrači neće moći igrati od smijeha.. :D Obavezno pogledati video, huligana iz Golubovca!!! http://www.youtube.com/watch?v=s_yu4RWxQew
Čuda se rijetko dešavaju moj Vešoviću, ima li ste jedno čudo protiv finaca i za ovu sezonu dosta...., vi nemate kvaliteta da nas prođete, REALNO!!!!!!!!
Sretno :) nekad si ti bio Robijaš
Cuj pred svojim navijacima... Pa vi nemate svojih navijaca. Bit ce Hordi jedno 3 puta vise nego domacih posmatraca
\"P.i.p.o\" Sta ti bolan pricas nemas veze o fudbalu i navijanju smaradu jedan !!!!
cuj robijasi dolaze da pokazu nekom kako se navija buhahaha, pa koliko se sjecam vi ne pratite vise fudbal nego zensku kosarku :DD
Dobri vam ti navijaci, grmili su veceras hahah Sarajevo, Horde, Bog i Carsija !!!!
a sada robijaši dolaze da pokazu kako se navija,zemljotres na kosevu
ocito da ti nisi osim svoje sumske dunjaluka vidio, carobnjak... papucaru, malo koja navijacka skupina ima tako siroki repetoar.. p.s. check youtube!!!
Sta ima P.I.P.O ii cesmo opet lijecis komplekse manje vrijednosti
Gospodine Vešoviću,dijelom ste u pravu.U pravu ste da će fudbaleri NK Sarajevo u Golubovcima izgubiti sa trocifrenim rezultatom,međutim ja Vam zamjeram što ste mekog srca i dozvolili ste da igrači FK Sarajevo pobjede jer ste naredili svojim igračima da igraju sa desetinom snage.
ovdje sarajevo po obicaju naseg sugavog mentaliteta pada ... nazalost(:
Ovaj stvarno nije vidio puno svijeta kad su ga pitarcici impresionirali