Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj komsija =)) Momak se odlicno snalazi s loptom, zivi bili pa vidjeli a ovi jadovi koji bi da blate momka SMIJESNI STE!!!... Vea samo gazi!!!
Bujrum Vernese, pokaži sta znaš ! P.S.- Idemo dalje ..
Moglo bi ove godine bit nešto,dobro smo se pojačali.Selimoviću dobro nam došao.
Napokon dobar potez celnika Zelje...
gledo sam selimovica sve vrijeme u zrinjskom i da vam iskreno kazem i nije vam neko pojačanje. ako zeljo ide na titulu, ovaj moze samo klupu grijat.
može benzema, moze. Nije on los sa lazarom u tandemu
To je taj papanluk djeco draga, preko interneta ste svi huligani, jalija i kriminalci, a na ulici djeca i balavci, zovem se Osman Kadić i nemam sta da krijem, drzim granap blizu Dandija mnogi me znaju, ovo sto vi radite preko interneta je bruka i sramota, ako pohvalis komsiju neznaci da ga moras mrziti i pljuvati, kad je nama islo Želji nije a sada je obratno.
ne ofiraj se štrumfe retardirani provaljen si majmune
@Pitar Respect !
Ja jesam navijac Sarajeva sa preko 30. godina staza na tribini ali nisam papak kao vecina ovih seljačića sto su dosli u Sarajevo i sada navijaju za moj klub, Željo realno ako dovede jos Sulejmana Smajića ili Vedrana Ješea nece mu niko nista moci u PL.
MANIJACI SMRDE
Pa tradicija je tebi jer si došao u Sarajevo 92, a obraz niste imali jer ste i postali na osnovu dekreta tako da ga ne možete ni prodati. Spali ste na onih 50 m2 u Titovoj i par polovnih igrača te 95 % seljaka medju navijačima.
Blago nama kada je ovakav igrac \" pojacanje \" Zelji .
Čitam uporno, kako na temi koja je vezana za FKS, a evo i na Željinim temama, to prepucavanje oko tulumbi, kolača, Sandžaka, sandžaklija i sličnog tome... Moramo (morate) biti svjesni da su se \"oni\" (nažalost) uvukli u sve strukture grada Sarajeva pa je bilo neminovno i neizbježno sve što se dešava po tom pitanju. I jedan i drugi klub, i jedna i druga tribina imaju taj \"problem\", ponavljam, GRAD SARAJEVO ima taj PROBLEM i moraće se ili riješitti ili naučiti živjeti s tim... U svakom slučaju, puno sreće s njima. Ja lično pamtim drugačije, ljepše, SARAJEVSKO SARAJEVO (RIP)...
A DA ME VIDI BABOOOOO
@mostar....daj ne --s.e.r.i---- sh.u.p.a.k..
jest al kad bi se gadjali tramvajima, daj ba ne valjaj gluposti, vi sa 2 (kupljene) titule najuspjesniji i to da nije politike nikad nebi ni igrali ovu pl (jer ste dokazani fasisticki klub) a kamoli nesto osvajali, zeljo ima 5 titula(4 bih i 1 juga) 4 kupa 3 super kupa i najveci domet do polufinala kupa uefa i ti nesto pricaj ko je najuspjesniji klub suti bogati i poklopi se, poslije zelje je naravno sarajevo sa svoje 4 titule vi ste negdje tamo deseti