Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati :-)... smijesno pricat...
Azerbejdžan je bio daleko bolji ali nisu imali sportske srece...
pa majko mila ja ovaj kipar nikad neću prežalit
nisam gledala kako su igrali sa velšanima niti sa izraelcima,dovoljno mi je bilo da pogledam utakmicu s nama.. u onoj utakmici u zenici mi smo katastrofalno igrali i samo zato što smo mi toliko loši bili oni su uspjeli dati go... da smo igrali kao sinoć ili kao protiv velsa,poderali bi ih.. al to smo mi najjačeg bijedimo il igramo neriješeno a od skoro najslabijeg gubimo ;)
Dakle predzadnji smo u grupi nakon prva tri kola, bravo sa Susicevu agenciju
Alen Halilović pogodi stativu, još treba čekati da najmlađi Vatreni zabije
Polako, nije jos nista gotovo, u igri je jos 21 bod, i imamo realne šanse, za makar to drugo mjesto!
Haha pa Izrael ce nas polomiti, ljudi igraju fenomenalno
napokon dobra igra i golovi.. odlična atmosfera u osijeku. svaka čast momci.. uz tih 6 golova, mogli su zabiti još toliko.. a island je pokazatelj da su čuda u nogometu itekako moguća.
Ustaso popusti nas malo j....i hrvaska ma..u
Jesu se ove ustase raspalamudile na Klixu, majku mu, idite na Bljesak, ionako propada jer nema vasih ljubljenih komentara. Okupe se na ovom portalu i bale o ustaskoj repki. Govna neprihvacena....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)