Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlične vijesti. Kapa dole strašnom Hadžiji koji je najbolji SD u državi i jedan od najboljih poteza uprave je njegovo dovođenje. Krletu želim sve najbolje, da i dalje nastavi sa ovakvim igrama. Za Adukora očekivano, prepišao je on davno ovu ligu, klima mu ne odgovara, a daleko mu je familija. 👍
Svaka čast Hadžija !!! Extra ekipa ostaje. Žao mi je stvarno za Adukora, jer je jedan od najboljih u našoj ligi na zadnjem veznom.
odma Ordagica da dovedete i jos jednog mladog veznjaka..aduka jebi se i hvala ti
AMAE OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
Adukora na klupu do kraja sezone. Kad nece produziti ugovor, treba nekome drugome pruziti sansu i uigravati ekipu za evropu.
Krste, LEGENDO! 🇲🇰 Sarajevo te voli! BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA!
hahahaha
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Adukor-a bi trebao "nagovoriti" neko od blizih mu kolega iz ekipe, steta da ode dzaba
Taman ... Umjesto Adukora Crepulja svakako izgleda bolje, a Krle je mnogo bitna karika za tim. ODLIČNO !!!