Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arezina je strasan igrac. godinama je tako
Dostojna zamjena za Zajka Zebu.Ako se bude ponašao profesionalno i odgovorno biće najbolji vezni igrač sljedeće sezone u BiH kukuruz ligi!
..oj kafano gdje ti stoje vrata stigo lola i njegova plata...baja gdje si brate
bolje posudba manje ce se zajebavati
NAPRIJED PLAVIIII
Arežina, Kouadio, Husejinović, Travančić,.. svi su oni mogli danas igrati u nekom od klubova liga petice i to u prvih 11 samo da su bili dobri u glavi. Alkohol, kocka, žene, nezalaganje na treninzima, loš karakter i itd to su uzroci što nisu danas tamo gdje su trebali biti. Arežina bio u A reprezentaciji i počeo kockat i u Rudaru iz Prijedora završio, pa opet iz početka. Sve najbolje momak i nadam se da ćeš biti pametan za ubuduće!
@nostalgicar Travančić je uz Saida najbolji od navedenih. Anid je bio jedan od najvećih talenata u BiH, ali džaba sve, kad nema gram mozga. Isti takav je i Arežina.. Ubi vas ta "objektivnost"..
@Terminatoor1 baš tako. Momak je odličan bio i došao u Sarajevo, nargila, provodi pa se vratio u Jelah godinu nije igrao nigdje, onda zaigrao za Tošk iz Tešnja čini mi se i derao i uzeo ga Novi Pazar, pa onda Radnički Niš i trebao u Zvezdu da ide, al opet pokazao svoj karakter, tek su mu 24 godine što je najgore a više ima članaka u crnoj hronici o njemu nego o njegovom fudbalskom talentu koji je veliki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno Filipe.
FK Jedinstvo Bihać
FK Cazin Krajina
Šta ovaj narod mrzi ove nas Cazinjane,jbt,a da je neki fočanski klub to bi plusevi skakali
ovaj je dobar..al brine me sto dodje poderanih pantalona..na sta spade kuca Areżina..rekao bih deda da je ziv
Trener Željezničara mora bukvalno obilaziti igrače po kućama kao Ivica Osim svojevremeno jer je samo ultimativna disciplina recept za uspjeh!
Nemamo mi trenera koji moze to sve posloziti,mozete vi dovesti Messija ako nemate covjeka mozga na klupi ;)
Izvini strucnjak, nisam te prepozn'o.
oovo je prava stvar.
hahahhahahha daleko od "velikog pojačanja".. Arežina nema mozga, na nivou je Travanačića koji je bio u našoj ligi. U svakom klubu u kojem je bio napravio je haos, svako malo nova afera. A da ne govorim kakav mu je sportski život, taj ne može 20 metara pretrčati. Bezobrazan i neposlušan i kao takav ne može biti veliko pojačanje. Prognoziram mu jedno pola godine u Želji. Primjer kako jedan dobar talenat može da propadne, samo zbog svoje mentalne invalidnosti.
@Hrgota Ko je rekao da je FKS i bio zainteresovan? hahahahaahah Smaraš, visiš mi na svakom komentaru, a blage veze nemaš. Slijepi ste pored očiju, pa nakon što za pola godine raskine ugovor kao i onaj futavi Hadžić, biće kuknjava i psovanje uprave i Misketa. Uostalom, ko ne vjeruje, neka pita navijače Zrinjskog i svakog lika po kockarnicama, u koje zalazi ovaj Arežina. LP
@Hrgota Smiješan si šlageru. Jučer si mi se nakačio na komentar, citiram "jel to opet 4 mjesto?" Abortusu obični.
Ako se sabrao i odlučio da igra profesionalno ovaj momak je iduče sezone najbolji igrač lige a ako nije se u glavi presložio e j.bga šteta dobrodošao u svakom slučaju