Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% ih nije bilo na Koševu od Atalante
ako su i protiv atalante bili hehe
Da im bude ko protov Atalnate 😂
jes' da navijam za zelju, al' komsije, sretno vam bilo 😉
Isto kazem...sretno komsije ali volim svoga zelju...
Idemo momci po titulu. Forza Sarajevo
Nasem narodu samo hljeba i igara
Kakvi su fazoni slaviti titulu koja još nije osvojena, malo bahato :D Bilo bi fora još da izgube
Eto vam huligani slavite,ali bez mene,i nemojte zaboraviti da se sa nekim pomarišete.
i meni su plaćali da idem ovo gledat, more jok
Zene djeca stariji mladji na tribinama, svaka cast Pitari primjer drugima .
Na Grbavici stanje uobicajno
Ajde ZVIJEZDO
@as123987, zamisli koloko moraš biti očajan(čitaj glub:), kada cekas da Zvijezda 09 uzme titulu:))) xaxaxa
Glup!!!
ovo jr najjadniji jad od tekme
10.000 hiljada navijaca , spektakl.....maloprije gledao utakmicu za opstanak u njemackoj TRECOJ ligi Eintracht : Energie. Na stadionu bilo 24.000
Njemacka ima 82 miliona stanovnika, Bosna jedva 3 i po
@Salko67 dinamitas sa njemcima ne moze niko u istu recenicu po pitanju brojnosti, makar se radilo o amaterskoj odbojkaskoj utakmici, a kamol' fudbalu. U ostalom, E.B. je isfrustrirani zeljovac koji prezire FKS tako da treba jos vidjeti kolko ce biti ljudi. Prije mjesec dana je u naslovu pisao 500 ljudi na Kosevu, a bilo 2ooo. Na proslavi 2007 protiv Radnika je bilo 20ooo, protiv Slobode 2015 15ooo, sto je odlicno za ovu regiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVe fočaci, doslje i papci.
Ma vala nek samo nije zrinjski
Ovdje 70% ne zna nabrojati prvu postavu. Obični glory hunteri koji dođu samo kad treba titula da se proslavi, a tokom čitave sezone serru po facebooku, portalima i forumima. Debili.
Porodično sa djecom na utakmicu je kod serva samo misaona utakmica.Kod četnika se možeš samo vratiti sa utakmice sa mrtvim djetetom.Evo vam "male" vidljive razlike između Bošnjaka i serva-đikana.
Danas na radiju javljaju ima kaze KORIDA u gradu veceras pa nece tramvaji saobracati ! Hajde reko nek se krezubi vesele, kada nece da protestuju za poskupljenje plina 30%, za kiosk od 250 000KM ...hljeba i igara....a sutra pasteta i misli kako ces racune platiti !