Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca im se smiju, moj Reufe. Ovo je i u našoj ligi teško vidjeti
Desilo se jednom čini mi se. Možda prije 4-5 godina. Igrali Sloboda i Sarajevo i Sloboda kupila nekog igrača iz Olimpica (ne sjećam se imena) koji je bio pod suspenzijom zbog žutih kartona. I naravno on je igrao tu utakmicu. Na kraju svega ponovili utakmicu i to je to.
Haha. Može u našoj kukuruz ligi. Prošle godine Osasunu izbacili iz takmičenja iz istog razloga. Savršena prilika da se vidi da li važe ista pravila za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet je sve moguce jer za Real nikad nisu ni vazila pravila kao za sve ostale...
pa naravno kad real nije svi ostali ...
izbacit gamad nek bude posteno, kad se i prije tako radilo ni oni da ne budu iznimka
Teorija zavjere, Putin poslao Rusa da dohaka kraljevskom klubu!
Lako mu je bilo sa "nekad prejakim" Liverpulom! Ovo je kenjac koji unistava futbal!
S obzirom da je onaj Perez opterecen iskljucivo novcem a ne trofejima, mozda mu kup nije previse isplativ, pa su ovo namjerno uradili.
Igr'o na lažnu al' ga neko prepozn'o....
James dobar, jede loptu.
pred svaku utakmicu savez posalje spisak suspendovanih igraca,tako da ne znam ko je kriv a ako je real onda i treba da ih izbace iako sam navijac reala...
Benitez je već sa Valencijom bio suspendovan zbog iste stvari 2001., samo što je tada stavio u ekipu 4 suspendovana igrača
Ko veliki fan kazem da su ovo totalni idioti i amateri,ovo da se desi jebenom Rudaru iz Kaknja bi bio veliki propust,a kamoli Realu gdje se obrcu toliki milioni....kakav fejspalm,ali nista ne iznenadjuje od privatne prcije Flore Pereza.
namjestaju barci duplu krunu, smijesno, a kae barca pronevjeri milione samo kazna da se ciganija hoce odvojiti vise
Nije ni tebi lako
Ovo su namjerno uradili kako bi izbjegli novi moguci duel sa Barcelonom :D