Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rano su pocela predizborna šupljiranja...
@burgerking Naravno da treba da se gledaju stvari sa malo sire perskeptive i da se konacno uloze novci u revitalizaciju Stadiona Kosevo.Da se je Kosevo podrzavalo u onoj mjeri u kojoj se podrzava Grbavica ne bi bilo nikakvih problema,ovako Opcina Centar gura sama,ali nema dovoljno sredstava da ulozi sve i sto bi provjereno htjela.Pomoc i drugih nivoa je ovdje neophodna
@burgerking Davno je trebalo da se desi da na vlast dode trenutni nacelnik pa da se mnoge stvari na podrucju Opcine Centar pokrenu sa mrtve tacke na kojoj su bili najmanje 15 godina prije njega?!Pa svjedoci ste da niko nista nije radio i da je Centar godinama zapusten bio.Sada imate promjene gdje god se okrenete i gle cuda,sve te promjene su samo na bolje
Pa ovako kažu na svakoj sjednici... od ovog stadiona nema ništa, ljudi moji.. ovaj stadion je osudjen na rušenje... kroz nekoliko godina...
Ovi navijaci mi nisu jasni, neko ulozi svoje napore da pokusa nesto uljepsati na prostoru gdje obitavaju sa svojim voljenim klubom i opet ovdje na klixu dozvole da top komentar bude onaj koji blati kao ove sto su im pomogli. Ja da se pitam i da sam na mjestu nacelnika i vijecnika ne bi se zalago ni sekund za ovaj plan jer ste nezahvalni!
Ti ce dobit kurcinu ajnadzicu a ne marku po marku. Zjapit ce vam prazan stadion pa zivute torabija da vam puca seanse. LOPOVE
Najlakse je sve bagatelisati i srati po svemu. A prijedlozi , incijative - 0 bodova.
Al ovi političari vole izbacivat rendere i tendere to je čudo jedno!
Vrlo znacajan projekat i zbog tezine i znacajnosti se i oduzio, a vjerujem da ce se i realizirati.
Odlicna stvar tako treba da prodje, svi dobri projekti se treba da podrze.
Naravno ono sto je bitno za daljo razvoj naseg grada i opcine i treba da se izglasa, nas stadion treba da se modernizuje jer samo tako se mogu odigravati reprezentativne utklakmice a ne negdje u Cekrcicima.
Treba napraviti proglas da se pravi nacionalni stadion na Kosevu koji ce se zvati BOSNA , moja nane koja nikad utakimice nije pogledala dala bi 10 km. dali bi svi !
BiH treba bar jedan dobar ,moderan , sa natkrivenim tribinama stadion . Ovako se sramotimo i pred svijetom a i samih sebe . Gledajuci na kakvim stadionima igraju treceligasi Njemacke ili Austrije, misao - kolika smo mi bijeda, prva kola mozdanim vijugama. Neka naprave akciju na Facebook( ili nesto sl.) da doniramo - gradjani iz BiH i dijaspora ce sigurno pomoci.
Sta u Vegasu su trebali reci ma jeste li vi normalni gdje cete nam tolike kockarnice i kasina napraviti,pa eno ga sad velegrad koji posjecuju svi od najmanjeg do najstarijeg!Promjene se moraju prihvatiti ne mozemo zauvijek zivjeti u kamenom dobu majku mu!
Mnogo toga nama fali u gradu Sarajevu,od trga za neke dogadaje,proslave,od zelenih povrsina ali uredenih,od parkova i sta sve ne.Ne treba da se zatvaraju oci pred necim sto ce nam dobro dobijeti svima.Stadion gradu Sarajevo treba,mi se time moramo ponositi.Prema tome moramo i podrzati da se on izgradi sa svim svojim popratnim sadrzajima,nista to nije strasno
Ništa vi niste rekli u ovom tekstu. Naravno, ništa ni oni kroz regulacioni plan nisu rekli! Biće biće. ;)
Stvari su se pomjerile sa mrtve tacke i sada mozemo reci da se blize i promjene na bolje sto se sudbine stadiona Kosevo konkretno tice.Dajte molim vas realno atletska staza kakvu trenutno imamo sluzi za samopovrjedivanje,lomove,prelome,nikako za treninge i vjezbe prema tome ne moze vam to biti glavni adut da glasate protiv modernizacije!
Bilo bi odlicno da se pitanje modernizacije Koseva trajno rijesi,naravno tako sto ce se svi nivoi vlasti ukljuciti,ne moze sama opcina ulagati u stadion.
To se cekalo.Bravo!Cestitke i nadam se sto skorijem ulaganju i gotovom projektu