U prodaji u srijedu
0
Veliki interes za Realov crveni dres
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su Kinezi radili dresove za Liverpool i greskom su stavili grb Real Madrida :D
PRELIJEP JE!
Protivnik mog neprijatelja je moj prijatelj. Naprijed Dinamo, Visca el Barca!!!!
u zagrebu danas trči Usain Bolt ,a sutra r madrid....čitam da će ronaldo i još nekoliko igrača danas ići gledat bolta....
gdje si,pizdurino,evo čekam te već 2 minuta ispred BBI,
budimo realni BOŠNJO će da DISMR bez obzira na boju dresa
ha ha ha Ako si iz sarajeva odamh dodi ispred BBI centra ev\' cekam te sam domah donesi zastavu da zapalim i tebe i nju ! ;) Znat\' cu ja ko si ti kada ej rasiris !! ;) Ti si ba p.i.c.k.i.c.a mala ne smijes ti to uraditi ! ;)
@sss - reci gdje i kad, dovedi sve svoje bošnje i svima vam pred nos stavim Hrvatsku zastavu sa šahovnicom pa da vidimo onda... zapamti jedino srbi i hrvati postoje, vi ste romi,cigani...
Jox pa ti si bas smijesan decko ?! Vjerovatno nemas vise od 12-13 god. i Babo te kuci laze kako si ti hrvat koji zivi u Bosni jer kada bi htio zivjeti u Hrhatskoj morao bih se guziti za pare sa tamo nekim crncem da bi preziovio mjesec dana. Sto je tice Islama i ostavih vjera ja en zelim da se petljam u Bozije, jedan je bog moja vjera je ISLAM, ostale postujem jer sam odgojen tako ! Sto se tice tice tvog nacionalnog opredjeljenja ti si ba Bosanac i ostat ces to dok zivis u granicama Bosne I hercegovine. Bosanac Katolicke vjeroispovjesti kada budes pisao iz Zagreba, zadra, Sipenika, Splita ja cu te zvati Hrvat ! ;) ahahahahahahahah pomiri se s tim, lakse ce ti biti ! ;)
@sss - nismo mi narod bez porijekla kao musl...ani ne znate jesu vas turci ili hrvati napravili. Kad budete imali kulturno značenje javite se, vi ste kao cigani skoro pa i ne postojite.
Pa svaka cast Dinamu i Zagrebu kao i Hrvatskoj. Al\' ubjenjen sam da ove komentare ostavljaju Bosanski Katolici koji misle da su hrvati a ustvari su Bosanci samo katolicke vjeroistovjesti ! HAHAHAHAH Tako da mi je smijesno ovo citati
osim sto imaju koloniju turaka (ozil,khedira,sahin, altintop) sada je i dres kao turska zastava... aferim braco :P
Dinamo je Real i Barcelona zajedno za sve klubove sa ovih prostora i šire.Najbolji klub sa ovih prostora, samo ulaskom u LP dobijaju 15M eur, da ne govorim da će od nove prodaje igrača zaraditi minimalno 50M eur. Nama ne trebaju bogati arapi, mi imamo Mamića koji rastura sve redom :)
Dinamo će zaraditi 15 miliona EUR samo ulaskom u Ligu Prvaka, još igra protiv Reala kojeg plaćaju svi par miliona EUR da igraju prijateljsku samo i to sa B ili C ekipom, Dinamo je skupio nove bodove sa kojim će dobiti još lakšeg protivnika sljedeće godine...uskoro Hrvatska ima 2 kluba u kvalifikacijama za Ligu Prvaka... oke oke neću dalje, vidim da već plačete balje..
bolje da te Real puni sa 7 komada,a uz to zaradiš 3,4 miliona eura,nego da te busi Sparta,Basel,Besiktas,Sartid i ostali velikani
Hrvatska neće plakati nikad bez obzira na protivnika. Za razliku od b.ali.ja mi ne plačemo, mi se borimo i istrajemo! Mi Hrvati!!!