Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Migranti su dobro primljeni u Bihaću od strane naroda,druga stvar je što ih vlast ne pazi. Bit će pune tribine, a neki su počeli i trenirati u Jedinstvu kako čujem :D Ne znam koji klub mi je draži ali derbi sigurno bolji nego Gošk - Zvijezda 09
Tako ti je sine moj kad dolazi Velež Sad nas vidite i ko zna kad opet Mama i Velež
Vlado J. u novoj epizodi 'iz supljeg u prazno'!
Ma sila od utakmice i fudbala. Ljudi se guraju i svađaju da bi kupili karte. Stadion od 45000 mjesta će da bude popunjen do posljednjeg mjesta. Roditelji će da vode svoju malu djecu da gledaju spektakl i uživat će u prisustvu najodanijih navijača. Vodeće evropske i svjetske sportske tv kuće su već odavno otkupile prava prijenosa utakmice.