Zijad Blekić, predsjednik FKS
0

"Velike su šanse da Kučuković dođe u Sarajevo“

Piše: E. Isanović
Zijad Blekić (Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis)
Zijad Blekić (Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis)
Predsjednik tima sa Koševa, Zijad Blekić, do sada je ispunio dosta obećanja koja je dao nakon dolaska na čelo "Sarajeva". Bordo tim se nalazi na liderskoj poziciji Premijer lige BiH, a kako napominje prvi čovjek kluba, tu žele i ostati do kraja sezone.

Koliko su se ozbiljno prihvatili posla najbolje govori podatak da bi danas ili sutra u bordo svlačionicu trebalo stići još jedno veliko pojačanje:

"Mustafa Kučuković rado želi doći u 'Sarajevo'. Velike su šanse da se to i desi. Ono što može zakočiti transfer jeste njegov menadžer, ali ja se iskreno nadam da se to neće desiti. Stvari će biti mnogo jasnije danas ili sutra. Naime, oni bi trebali doći na finalne pregovore i tada bi se trebala staviti tačka na ovo“, kaže Blekić za Sarajevo-x.com.

Za kraj treba istaći da je jučer za izvršenog direktora marketinga FK "Sarajevo" imenovan Rešid Muratović, dok je Adi Đemidžić postavljen na funkciju izvršnog direktora.

Također, Uprava kluba formirala je komisiju koja će predstavljati bordo tim na sastanku sa Evropskom asocijacijom uspješnih klubova.