Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje je to druga liga...
bolja nego bosnina premier
@AdinSuarez ma ne govori... Bogati koja to nije bolja od BiH premier lige? Nisi shvatio poantu komentara...
seljačina, sin jos veceg seljačine
Ovacije? Dao lik go, ne vidim sta je tu specijalno bagro novinarska.
Ima tu neku vrstu energije i harizme koja je prava rijetkost u današnjem fudbalu i navijači se vrlo lako identificiraju sa njim i gdje god da ode postane miljenik publike... jednostavno ne izgleda kao još jedan dosadni profesionalac nego kao momak koji ništa na svijetu ne bi radije radio nego da pokuša pomoći timu da pobijedi... da barem ostane zdrav do kraja karijere... može on još traga ostaviti u Engleskoj.
Razumijemo sada zašta u Osmanskom Carstvu je bilo strogo zabranjeno davati ime od profeta Muhameda (a.s.) vec samo najblize kao Mehmet. Omalovazavati ime profeta je sramota, pa istetoviran pa nadimak jos Mo., ne ide to brate Bošnjo “Muhamede” koliko god golova davao na dunjaluku..
Nije on dobar nikako.
tebi dr dabić reko da si "dobar"?