Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz ovog coska se nista ne vidi, zbog tog i jeste uvijek prazan. Gostujuci navijaci ce imati prelijep pogled na krov zapadne i zadnjih 5 redova istocne tribine.
Svakako nisu došli gledati utakmicu nego galamiti i napušiti se
Bravo odličan potez
[email protected] ORGINALNOM ZAPSINIKU EX YUGOSLAVIJE STOJI DA SU ŽELJO I HAJDUK STARIJI KLUBIVI OD VJEŠTAČKIH TVOREVINA PARTIJSKO POLICIJSKO REŽIMSKIH klubića TORPEDA (njanjajevo) PARTIZANA,ZVIJEZDE...PA IM JE TREBALO NAPRAVITI IGRANKU KAKO BI SE OCRNILI A ONI SLAVILI U SVOJIM ŠTABOVIMA PARTIJU UZ PJESMU I GUSLE ČAK SVE DO RANIH JUTARNJIH SATI..I GLUPKO NISU ONI IZBAČENI IZ LIGE KLJUSINO POČELI SU SEZONU SA PO -6 BODOVA. TOLIKO O TOME KIKUNE. HVALA NA PAŽNJI.
Bravo majstore, nek si lavorcu sve lijepo objasnio, pozzzzz
Sreća naša pa je infrastruktura ostala iz onog sistema na livadama bi navijali Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
E svašta. Pa derbi je i problem, dvije tampon zone, gubiš oko 3000 mjesta. Stručnjaci nema šta.
Pa opet horde na sjeveroistoku niđe veze ništa niste uradili.Zar nebi bilo ljepše i sigurnije da su horde na sjeverozapadu ?
Više sam sit navijačkih gluposti, ovo Horde i Manijaci što rade. Meni kao navijaču Sarajeva bude muka kada vidim ponašanje i jednih i drugih na derbijima. Nekada nije bilo nikakvih gluposti poput tampon zona. I sjedili smo svi izmješano. Zašto da tako ne bude recimo i sada. Ok, navijačke grupe na svojim stranama, ali što ja moram da budem sa Hordama, a ne sa svojom rajom iz suprotnog tabora koji nisu sa Manijacima recimo na istoku ili sjeveru Grbavice?!?!
“80% su ti takvi a ovi ostali sto glume navijace du u biti p od momaka”. E ti si u ovih 20%
Zadnji derbi 5 mojih jarana "Pitara"zajedno sa mnom najnormalnije na sjeveru sjedili I crvenili se,od muke naravno,bez ijednog problema!
To pogotovo za derbi treba da bude tako. Taman ta tampon zona se nece vidjeti na tv,a sjever spojen s istokom puno ce ljepse izgledati i uzivo i na tv... Ima li iko ziv da sugerise to upravi....
Oni ce sa Šanca gledat'.
ovo je odlicno, vise mi je muka ovih tampon zona kad igramo protiv borca, zrinjskog itd... sto se tice navijaca kona i sjeveroistoka, i to treba rijesiti nekako bez tampon zona.
Roster željkana 1921 -1922: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić........Čaršija se nije mogla prepoznati ovdje
mi za razliku od vas smo uvijek prihvatali multieticnost ovog grada i svi su uvijek bili dobrodosli koji su mislili dobro
Horde ne mogu premjestit hehhe
Radovi, ali mogu horde?
Zato sto su obicna telad