Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast komsije, ISTINA ZA VEDRANA
volim te zeljo....
Bravo Zeljo!
Ne volim ni jedan sarajevski klub, ali mi je drago sto vec nekoliko godina unazad gaze ove kamenjarske srbe.Pogotovo ove fasiste iz Listice, gdje samo Srbi mogu igrati, ovaj pardon Hrvati.
Mustafa majstoreeeeeee
Bravo Željooooooooo...
Joj naslova, rekao bi netko 3:0 a ne 1:0, prvo poluvrijeme je pripalo Širokom, drugo Želji. Bas su nekako izjednaceno igrali
hajmo plavi lagano do titule
gooUser1588101942.......jesi pogan i pokvaren, neopisivo. A nikakvog dodira nemaš sa Bošnjacima i opet toliko patološke mržnje. Zašto? Da li zato što su te Hrvati iz Hrvatske, tj politika Franje Tudjmana, prevarili i ostavili bez Herceg Bosne i pripajanja Hrvatskoj. Ne znam kako izgledaš, ali se vidi da si iznutra ružan neopisivo... Predlažem ti da se kupiš iz Bosne i poneseš malo hercegovačkih kamenčića za uspomenu.
gooUser1588101942......gooUser1588101942.......jesi pogan i pokvaren, neopisivo. A nikakvog dodira nemaš sa Bošnjacima i opet toliko patološke mržnje. Zašto? Da li zato što su te Hrvati iz Hrvatske, tj politika Franje Tudjmana, prevarili i ostavili bez Herceg Bosne. Ne znam kako izgledaš, ali se vidi da si iznutra ružan neopisivo....
Sve razumijem, ali da neko kaže da ono nije bio penal...
Mustafa Mujezinović polahko postaje novi Dželo Muharemović LOL
Ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti jako loseg zelju. Bolji na terenu je bio siroki.
Drugo poluvrijeme je uzeo Željo
bravo Amare, s onim igračima pravis čuda
Potresla ih ona tuča sa BBB, nisu vjerovali ... 😂
Od danas navijam za Želju 💪
Lištice puši ga, široki jebbem jaaaaaa!
cuj velika pobjeda...
Bravo Željo. Postavi ih na njihovo mjesto!