Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljeznicar za zivot cijeli !!!
Nekad smo primali peticu od Besiktasa, a danas od Rudara iz Prijedoda. Sta nam mafija uradi od kluba tugo golema
NIJE Željo VEC ŽELJEZNIČAR NEPISMENI NAVIJACI, AKO SE NEKO STIDI SVOG IMENA KLUBA ZA KOJEG NAVIJA, NEKA SE NE JAVLJA JER IMA NAS KOJI SE NE STIDE I JOS JEDNOM ZA OVE NEPISMENE NAVIJACE I ONE KOJI UREDJUJU OVE NASLOVE NA VJESTIMA DA SE PISE ŽELJEZNIČAR A NE Željo ..... .ŽELJEZNIČAR ŽELJEZNIČAR
Evo pitari danas idu po pobijedu, ali ce najverovatnije dobiti s lukom, jer im je tim odron. Hoce kao neke titule hahah jadna majko.
Olimpic-Slavija 2-0 Siroki Brijeg-Celik 1-2 Zeljeznicar-Velez 1-3 Zrinjski-Sarajevo 2-4
P.i.p.o JELI ISTINA DA ZBOG PREKRATKOG LANCA NE IZLAZIS VANI ??
Naprijed Željo sve do pobjede!!
igraj bordo bijeli ole ole, igraj bordo bijeli ole ole...
Ja se najeo hodžine sudžuke.......puna mi usta mlijeka bila!!!
Bit\' ce velik sve dok ima Boga, jer Zrinjski je zivot i vise od toga!!!
jel ne radi forum i kod vas?
A.ll.ah.u Ek.b.er!!!!! Ako B.o.g da in.šA.lla.h da pod.ere.m.o šku.tor.ći.će!!!!! Boja fesa boja dresa!!!!! Svi u na.pad jedan je Hase!!!!!! Titula na Koševu in.šA.ll.ah!!!!!!!
Plisek,Plisek Irfan i ti letite ko fisek,fisek !!!
Plisani se shebati i ono malo jada
1 ko kuca majkemi moje..Ko sve igra majkemi u ovom Sarajevu s ll iskustvom tipa Haskica,Suljica,Smigalovica,Zrnanovica a za pofalit je upravu kluba s koseva jer bolji njihovi igraci griju im klupu !!! 2-0 Za Zrinjski ko sale..
Plišek Plišek letit ces ko fišekkkkkkkkk
Ti si neki mali štrumf koji se skriva iza nadimka, blati nam klub na ovaj jadan način. FUJ! FK Sarajevo je bilo i ostalo institucija za sve u ovoj našoj državi! Samo zbog ljubavi prema bordo boji!