Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve su ovo utakmice bile 80-ih
Namještene u 80% slučajeva.
Derbi starih rivala. 🔥
kvota na nerijeseno bila 5 eto sto jje zavrsilo nerijeseno...Pametnom dosta
Dva proleterska kluba sa najvećim petokrakama na prsima u bivšoj državi uz još par njih .Rezultat bratskojedistven.
Zar ovi nasi igraju fudbal nisu zaboravili zali boze para sto ih placaju
Dva tima za respekt. Svaka cast na fer borbi i sportskom duhu utakmice
Hajduk skinuo petokraku 90 tih čeka se velez, simbol smrti i ubistva milijuna pretežno nevinih
Sretan sto sam dozivio i gledao utakmice Hajduka i Veleza u Jugoslaviji. To je bio jedan izmedu vecih ako ne i najveci derbi bivse Jugoslavije. E djeco moja, necete vi to nikad dozivjeti.
Da je bio derbi, jeste, ali najveći?! Veći derbiji u Jugoslaviji su definitivno bili: C. Zvezda - Dinamo Dinamo - Hajduk Partizan - C. Zvezda Željezničar - Sarajevo C. Zvezda - Hajduk Partizan - Dinamo
Pored Zvezde, Dinama i Partizana ti guraš Velež u najveći derbi. :)) Razumijem nostalgiju, ali nisi objektivan ni 5%. I na kraju, onaj naš prijeratni Velež nema isto tako ni 5% veze s ovom umjetnom tvorevinom iz okolice Mostara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan stoper i napadač i biti će dobro. Sasvim dobar Velež iako je ostalo još mjesec priprema za nastavak sezone
Klubovi po petokraci
Brandao i Isic neka napuste klub koliko do sutra,ostatak solidan,mada ovo mora puno bolje,❤
objasni mi samo na osnovu cega isic. u prvom poluvremenu je ocistio X lopta mozda najbolji pojedinac dok je igrao sto je i komentator sam istakao.
Bravo Rodjeni !
Dobri su Bgm, respect 🤝