Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dogovorili se Sarajevo I Velež. Sarajevu 3 boda u Mostaru Veležu 3 boda na Grbavici
@sakeekas Ko ti daje pluseve????
NOVI JESENJI PRVAK JE SA KOŠEVA ! UPRAVA NAPOLJE !
Rekol ja kone da ćemo se mi ćerati još za titulu :) Vi mislili klepili nas po ušima i kraj priče. Ih kako se titule zijane na drugim tekmama, a pogotov protiv malih protivnika.
Ko je bolji, ko je bolji, a kad je žrijeb za Evropu, daj Bože San Marino, Gibraltar ili Vels. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Velez je ozbiljna ekipa i do 1991 nasa najbolja BiH ekipa.
Pozdrav Rođenim od Pitara, volimo vas !!!
@DonKihno, Aferim Velež, to je prava mjera za Osima amara.
@DonKihno Samo kad dobijemo Zelju, je li?
Napoli ... bolje da si umro nego da gledaš ovu bruku i sramotu. Ponavlja se prošla jesen, kada nas je svako redom uzimao na Grbavici. Sada vidimo koliko smo bili sretni zbog onih 3-0 od Čelika. Oni bi nas sigurno uzeli da se igrala utakmica.
Osime napolje
Bravo majstori!
Ovo je za skretnicare jako dobar plasman, samo je -1. Sjetimo se nekoliko sezona unazad bilo je i sibirskih minusa od -25.
Jao jao, hvala hvala, let's go sarajvooooo!!!!
Neka potarima Veleža i sudija ,a štrumpfovi su dobili po guzi ganola.#MUSVDG#
Ipak je Zeljo izgubio od ozbiljne ekipe i boljeg protivnika.
ma mars
Nije bio offside protiv Nigerije
Ahahahahha bice seljo prvak ahahahahshs
Koliko moras biti glup da ne svatis da jedni drugima prodaju utakmice tako da se ne isplati gledati nasu ligu jer je smece.