Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome smetaju jak Velez i Zeljeznicar, a bogami i Sarajevo? ;)
Eki u gostovat ce na Kosevu u velikom derbiju...cccccc.
I ovaj Siroki lako raspipa bodove
Ma kako samo ovaj klix kreira naslove, rek’o bi covjek Velez izgubio
Nema veze Velez je super ekipa imaju glavu i rep.Znaju sta zele,nije kao Zeljo koji izgleda kao ubleha isto da su zalutali u PL.Da Bog sačuva.
Velez ima glavu i rep ali ne.a trenera da sve to poslozi,Jusfbegovic je veceras trebao dobiti otkaz,ali nek druge igre su u Velezu sve mirise na 2016 tu,Odlazi trenerska Ubleho.
Neće se s ovim Budimirovim Širokim nitko naigrat...Velež dobar,al nafula se onaj Haskić ko nikad
Šta se ispromašivao? Jedva je bod izvukao.
Sta si ti genije gledao
ma daj pogledaj statistiku ako nisi gledo utakmicu velez duplo bolji od sirokog al i corava koka ubode neko zrno. samo zrinjski je mozda bolji od veleza inace nisam navijac veleza al realan treba bit