Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za Velez, sramota za Zrinjski... SAVEZ NAPOLJE!!
podrška za velež? za svoje divljaštvo žele okriviti druge...
SAVEZ NAPOLJE STO NISTE KAZNILI BORAC ZA VELICANJE ZLOCINACA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prosle sezone nisu pisali saopcenja kada je Luka Bilbija pokrao Sarajevo u Vrapcicima, nedosudjen crveni karton zadnjem igracu odbrane nakon faula nad Mesanovicem, nedosudjen penal krajem utakmice nakon hrvackih zahvata nad Milicevicem… fuj licemjeri.
Velez je na neposten nacin usao u Premijer Ligu, iako je je Olimpik bio bolji, ali su usred politickih pritisaka morali pustit Velez. Zatim se krenulo u vjestacko dizanje Veleza, kako bi se mogao natjecat sa Zrinjom. Ali evo vec ove godine vidimo da je Velez ispuhao, kako u Europi, tako i u prvenstvu. Kad su vidjeli da ne mogu se natjecat sa Zrinjom i ostalim klubovima, odlucili su napravit nerede, kako bi skrenuli pozornost sa njihove nekvalitete i jako loseg trenera.
Isto tako se Sarajevo nije zalilo na sudjenje u prvom dijelu sezone, kad su imali fin odušak od 13 poena. Tek kad se počelo tresti, onda jadikovke na sve strani. Mani, svima sve sveta kad su samo oni u pitanju tj. njihov lični interes.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad sam bio klinac govorilo se: "U Banja Luci ne pjevaj (Biva pjevaju bilje od tebe) - u Sarajevu ne kradi, u Mostaru ne laži.
Eh sto bi Zrinjskog kaznio tako. A i druge klubove. A poznato je sta su radili sve. Nisu im smjeli oduzet ni boda.
Sta ti je stoka, ulete na teren i razjebu utakmicu, zato sto gube, onda sudijama zapale auto, i svi drugi su krivi, a napad na ove huligane je napad na BiH - kao da su prosli Dodikovu školu prebacivanja krivnje i zastite nacionalnih interesa. Fudbal je na nula nivou zbog ovakvoh kakav je Velez.
Pljunuo komsija H komsiji M pred vrata pa ga ovaj optuzio za napad na BiH.
Aaaaaa sto mrze Velez..hahaaa..neka doci ce red i na ostale..osim borca
Ovim zahtjevom sami svijetu pokazali kakav su klub
Bravo Rodjeni. Samo jako i nema predaje
Koliko god Velež mnogima bio drag pa i meni, nema opravdanja za nasilje, a ovaj portal uoravo pokušava opravdati poteze te večeri ali bezuspiješno. pokušali su linčovati ljude sada neka snose sankcije. Smiješno je za svoje divljaštvo oskrivljivati druge
Napad na BiH je bio 1992 a ovo je divljaštvo i treba ga kazniti!
mi Bošnjaci nismo ovce mi smo vukovi,sad je krajnje vrijeme da se smirite.
Citam komentare i ne vjerujem. Svi se zale na vlast, a kada neko odluci da se bori da je promijeni niko nece da stane uz njega i da na bilo koji nacin da podrsku, samo osudjuju. Nikad nece nista biti od ove drzave kad hocemo promjene, a nista ne radimo da bi se one desile. Uz vas smo rodjeni ❤️ MUSVDG
Hahahahahahahahahahaha. Napad na državu?!?! Hahahahahaha
Nije to lako, to je tako ne samo od poslije ovog rata, nego od poslije drugog svjetskog rata, a mozda i prije. U fudbalu su uvijek bile mutne rabote.
Treba stoku ne samo izbacit, nego ugasit, čuj drastična kazna 10KM, trebali ste dobit 100KKM i zabrana igranja na 5 godina, drukčije se majmunima nemože u kraj stat, ili se čeka da neko izgubi glavu zbog budala.
Sta reći o klubu kojeg političari redovno obilaze i gotive (sda sdp plus svi ostali), politika u njemu do nosa a nekom bi nesto pametovali, velez politički klub bio i ostao