Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penali su lutrija, pobijedila je sretnija ekipa cestitke Velezu.
Sto se pucalo ispred tribine hordi zla to nista???
Najljepsa sportska prica posljednjih godina!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sarajevo i Zeljo ocaj zivi, kao da su iz Zivinica a ne glavnog grada! Cestitke Velezu!
Zbog toga što je Zrinjski prvak ovi SDA-ovci sve živo u Bosni žrtvuju da bi donekle konkurirali Hrvatima u Hercegovini preko Veleža koji najviše novca dobiva iz državne blagajne.
Pa ne znaju debili iz 5 zicera gol dati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koje su šupčine ovi pitari.Imaju največa primanja,a nema ko ih nije dobio u Ligi.
Sarajevo je veceras pokazalo extra snagu,ne mogu da vjerujem da lopta nije usla u gol,cestitam Velezu ali Sarajevo je igralo fenomenalno...
Sarajevo odavno nije nikog razbilo kao Veleza veceras,zaista je Velez imao mnogo srece,objektivno,atmosfera najbolja ikada...
Sarajevo svojom igrom u ovoj sezoni nije zasluzilo igru u Evropi, a to se potvrdilo u finalu Kupa. Vasoski je to predvidio i podvio rep. Mirvicu remont podhitno!
Podsjecanje na ekipu Veleza iz 1986. god. protiv koje je zagrebacki Dinamo, predvodjen M. Mlinaricem, Cerinom, Katanecom, B. Cvetkovicem, u finalu Kupa Marsala Tita pao na koljena: Petranovic - Prskalo, Juric - Bijedic, Matijevic, Sisic - Kajtaz, Skocajic, Juric, Karabeg i Tuce. Od ekipe koju su htjeli ugasiti, nastupa u Evropi minulog ljeta, do novog trofeja u vitrinama. F.k. Velez, klub 100-godisnje tradicije, ovim je potvrdio da se institucije ne gase, one zive. Sretno u buducnosti.
Zasluženo.
Ko god da je bio trener u ovome Sarajevu, samo se isti igraci forsiraju. Vasoski, Sablic, Musemic, Uscuplic, Marinovic, ko god da dodje uvjek isto. Dovedis Hamzu kao pojacanje a on ti sjedi na klupu, jer mora da igra ahmetovic, hebibovic, samo je falilo da ubaci jos velkoski. To sto fulas 100 prilika to vise nema veze sa srecom, to je neznanje i nemas kvalitet i to godinama vec.
To sto fulas dosta prilika to vise nema veze sa srecom, to je neznanje i nemas kvalitet i to godinama vec. A uprava je isto bez logike, neko izjavi da ce Sarajevo biti za 2 godine najbolji klub u balkanu a nemozes ni da uspijes evropu a kamoli da pobjedis tamo nekoga iz moldavije
Ima li iko u Sarajevu da nema posao i da ne radi , zna li neko nekog , pitam za druga koji trazi 20 radnika , razlicite branse i svaka plata i cistacice je preko 1000 KM, uslov da ne mjesa Allaha u posao , radi i vjeruj za sebe . Jel posteno .
Čestitke,bravo Velež
Znaci u Širokom igraju Europske tekme,nema vise na Grbavicu g o v n a r i
Kad sam Vidio Bakir i Skaku znao sam da Ce ispehirati,zajedno sa Stetom i Niksicem
Kome smeta jako Njanjajevo?
Horde puno bolje na tribuni
Steta za kitare…😂😂
dokaz da nije sreca para puna vreca....ali opet, volim te Sarajevo....