Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pm i cestitanja kao da su se vec plasirali u evropa ligu,kao da niko iz bh nije dogurao do 4 predkola ccc.i kao da je sarajevo iz vlastitog pogona pobjedilo.jest kurko.pobjedilo je jer strani kapital dosao u klub i gdje je dovedeno masa igraca van sarajeva i bh.
Nek su zapeli da Zelju sjebu da im bratski Zrinja uzme titulu... Bice opet druzenja sa Ra aBd ko na Bradini!
Braća Velež i Red Army. Veliki klub, a samim tim i bez kompleksa. Braća Rođeni.
Velez je pravo simpatican klub, bilo bi dobro kad bi se u skorije vrijeme mogli opet borit za titulu prvaka BiH!
najveci uspjeh posljeratngo veleza,cestitika vahi i sarajevu
Velež kada je imao egale sa Borusijom Dortmund vi niste mogli biti ni KUD Zrinjski. A sada se furajte sa nekakvim vijekovnim historijama. Prije WWII ste bili samo malonogometni klub, kao što ih danas ima skoro svaki kafić i igrali ste lo turnirima u Hercegovini i Dalmatinskoj Zagori za nagradu od 2 kile duhana. Poslije su vas u Jugoslaviji sa pravom zabranili, a svih 8 navijača tog kluba su poslali da tucaju kamen u Lepoglavi, Zenici i Foči. Velež je institucija, o kojoj možete da sanjate. Pozdrav braći Rođenima od pitara sa Istoka.
ko smi mi ,pa i i zrinjski je livada ko i ovi
Svaka cast za Velez, uvijek su bili gotivni
bratski klubovi,gradovi,boje