Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se covic i davor cordas ne borw za prava hrvata u rs-u?????
Imaju li Hrvati nekog sportistu ili politicara koji nije Bosanac i Hercegovac? Isto to vazi i za Srbiju!
vlahi vidim da terapija djeluje dijete moje drago. povecaj samo Haldol na 5mg 2x dnevno i smanji Normabel na 2mg. bit ces kooo bubica :) rado bih te zagrlio i potapsao po ramenu, kupio ti cokoladu. svako zasluzuje paznju i brigu, pa i ti. manjak majcinske ljubavi je teska stvar. tebe majka nije grlila. zato si rodjen duhovno zakrzljao. potrebni su ti zagrljaji i potrebna ti je paznja. dodji kod mene. ja cu te prijateljski zagrliti i prihvatiti bez obzira na sve, bez obzira na sve tvoje duhovne crne rupe, bez obzira na sve tvoje psihičke poremećaje. volimo te vlahi, svako zasluzuje ljubav i paznju i prihvacanje, pa cak i ti :)
Vlahi , zar te nisu Francuzi ubili u onoj stampariji !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako neko moze sijati u Grudama ili Ljubuskom, a gledati je li se naoblacilo i hoce li grad iznad Sljemena ili u Gorskom Kotaru? Kako? Isto vazi i za one sto siju u selima oko Banjaluke, a brinu se da ne bude nevremena u Cacku. - Tu nesto nije normalno. Sta vi mislite? Sta misli Corluka? :-)))
ili se moliti da sunce sija u turskoj, a žeti u sarajevu......nisi baš dosljedan
Ako niko od Hrvata ne voli BiH, pa sta onda rade u BiH? Cemu se nadaju? - Salu na stranu. Hrvati, ali oni koji nisu sovinisti, oni koji ne sire mrznju i pravi su vijernici, katolici i franjevci itekako vole Bosnu i Hercegovinu. A volimo i mi njih.
....a tko ste to vi........
E sad pitanje sto nema hrvata u repki,isti ovaj Corluka da je bio mrljav igrac sam bi se nudio.Ali opet mi je drago gledati Srbiju kako se pati bez Save Milosevica iz BIH pa nema ko dati go,isto tako i Hrvati slabo uzimaju igrace iz BIH.Jer nemaju sta uzet kad nam po lige cine SRPSKO HRVATSKO MAKEDONSKI POLOVNJACI
Zasto ne bismo voljeli Hrvate u BiH, kardinala Puljica, biskupa Komaricu, katedralu u Sarajevu, nase Medjugorje, Zeljku Komsica, Ivu Komsica ...? Zasto? - Zbog Daria Kordica, Blaskica, zbog Bobana i Suska, zbog Praljka, Prlica ...? Bosanci i Hercegovci, oni koji vole BiH znaju itekako razlikovati zito od kukolja.
Izgleda da je nama Hrvatima zajedničko da nitko od nas ne voli bih.Sretan sam zbog toga.Croatia for ever.
.........nije ti baš 100% točno ono "da nitko od nas ne v0li bih"........mislim da je točnije "nitko nas ne voli u bih"......a to je bitna razlika......ljubav mora biti obostrana...
PARDON! Zasto ne bismo voljeli Hrvate u BiH, kardinala Puljica, biskupa Komaricu, katedralu u Sarajevu, nase Medjugorje, Zeljku Komsica, Ivu Komsica ...? Zasto? - Zbog Daria Kordica, Blaskica, zbog Bobana i Suska, zbog Praljka, Prlica ...? Bosanci i Hercegovci, oni koji vole BiH znaju itekako razlikovati zito od kukolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dejan Lovren u Kraljevoj Sutjesci http://***/forum/srednja-bosna/kakanj-kraljeva-sutjeska-t113-475.html slika na dnu e ta Vojska RS šta nam napravi..
Hrvata nema u Doboju RS genocidna. Pa narode kako je moguće da od 35% Hrvata u općini Kakanj danas ima svega 2% Hrvata? Kako je moguće da danas u Zenici ima 5 000 Hrvata a 1991. je bilo 23 000 ?
Kako to da ja imam iste prijatelje katolike prije i poslije rata, sa kojima i dan danas hodam po Ze...ove ostale nije niko tjerao, svi su se oni sami protjerali...poletili da budu veci hrvati od onih iz Hrvatske...
@bih prvaaak Nisam ja manje ur atu nego to je većina. Želim ukazati da je bilo zločina na svakoj strani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rvacka nisu papci znali rec H
Svako svome jatu leti!
Jebeni rat
A gdje ce Vedran da glasa?
A gdje ce Vedran da glasa?