Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u kickeru...da nije onaj magarac obrambeni pogrjesio nebi dao nijedan gol...prvi gol u sezoni,ako nastavi ovako zabit ce i 3cijelu sezonu..respekt..
Voli te tvoje podrinje
Zasluzeno,dokazano da imamo igrace s prvim kontaktima da zabaijaju !!! bravo zmajevi ! :D
svaka cast vedi ubici. a za vas klixovci. pa kakav je ovo clanak. gdje je ta 11 orka iz 6 og kola. samo vedo. jel sam u spicu ili je jos sa nekim. ko su ostali. sta ja sad terbam da to trazim. stvarno, pa pisem ovdje po ko zna koji put. ima momaka koje mozete na ulici pokupiti i bolje bi vas posao obavljali a za manju latu, o jendo 50%.
Vedoooo samo rasturaj sve od redom! Nemoj prekidati...SAMO udaraj od do!!!!! Respekt za nasog Ibisevica!!!!!! Amerikanac iz NY
Vedad = Ljubav :))))))))))))))))))))
Žali bože one povrede koja ga je na duži period unazadila, danas bi igrao u Barsi umjesto Ville :)
Zamolio bih Vedu ovim putem da sacuva sta za LEVATA GRKA