Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo je naš ponos ,,oko plavo,,
Katastrofa... Znao sam da ima problema i da nije relativno dugo dao gol, ali da je rijec o 10 mjeseci, to nisam znao :(((
samo polako doci de i golovi vazno je da igra ,svi fudbaleri imaju los period
Vedad je dobar momak bice bolje,Ali treba pozvati i Stilica samo sto nasa TELECA GLAVA SUSIC je corav unistice nas njegova tvrdoglavost.
e vala vidim koliko ko poznaje fudbal pa vi ljudi niste normlani vedo se barem bori i trci svih 90 minuta a to sto je studgart kanta z anabijanje je druga stvar a i vala u repki nam niko nema vise da daje lopte koje napadaci mogu da iskoriste pozitivno a vedo je jos masina ima snage uglavnom sve ostlao je prazna prica
Pa nije on kriv sto nemoze dati gol, i on bi volio da mu ide ali svak ima losih dana. Hanite malo dace ga od sigurno
nikakav trecerazredni igracic..brzo ce stutgart da ga najuri a evo eksluzivne informacije sta kaze direktor stutgarta o ibisevicu.. http://oi62.tinypic.com/15hee6g.jpg
pa kakav god da je bolji je za pet klasa od onih koje vi imate, vas Albanija u sred Bg rastavila na proste faktore jbo te i da nije bilo one zezancije sa dronom dobili bi po guzici sigurno.
nas bi..nas ce..ma 100% kad ti kazes :-))
Nažalost, Vedo se poslije one povrede više nikad nije vratio u pravu formu. Nememo adekvatnu zamjenu zahvaljujući Papetu koji uvijek vlači pet-šest nepotrebnih igrača i onom smoti Jagodiću koji je još gori od Papeta. Dobro pa imamo ikako reprezentaciju kakav nam je Nogomentni savez.
Jedan od onih igrača koji odigraju par godina kvalitetno,i to je to. Budimo realni!
Strasno. Moramo prec na formaciju 4-2-3-1, od Vede trenutno nema puno koristi.
Na žalost, primjećujem da on više nema snage za fudbal.... kako u repki tako i u Stuttgartu... odličan momak ali mislim da je dao svoje.. sretno Vedo
a jesi li se upito ima li Vedo korisnih lopti od saigrača ? On je klasičan golgeter i treba mu dati loptu a ne da se vraća na centar po loptu, zajedno sa Džekom. Možda je i u Stutgardu ista stvar, ne dobija upotrebljive lopte.
U fudbalu se uvijek mora vraćati.... Vedo odlično igra ali smatram da mu je izdržljivost slabija nego što je bila... zato ga na tekmama i neviđamo baš često. Kako Džeko uvijek uspjeva?