Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad Tri cetiri Malo euforije nam nece faliti Pa sta ce se desiti u brazilu koga zaboli Prosli otisli vidjeli mozda i pobijedili sta Lopta je okrugla, bitno je da smo tamo, pa dta god da se desi, da znam da ce se okliznuti na sve tri otisao bih se kladiti na sve tri. Al ne znam tako da euforija treba da traje, a inat cemo vremena za sikiranciju iduce klasifikacije
igra li on uopste, nisam ga vidio u zadnjoj tekmi u sastavu. jel povrijedjen ili grije klupu? hvala
Trenutno klupa. Poslje onog crvenog kartona i 5 utakmica suspenzije se nije vratio u najboljoj formi i izgubio dosta svog kredita kod navijaca zbog te neodgovornosti kao kapiten u toj tekmi. Vidi se, da mu djeluje ta nepodrska. Uostalom se prica, da bi mogao preci u Frankfurt ako Stuttgart ispadne. Trenutno teska situacija za njega.
hvala
Kad cemo vec o veselju, mogla je malo veselija slika ha?