Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde ba sta mu fali u Hoffenheimu, i nije ni zasto drugo trenutno. Svaka cast za onih osamnaest golova ali objektivno treba bit sretan i u Hoffenheimu, jer nije nista pokazao od tada. Ipak mu je gazda jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, nek se ugleda na Edina, trenira i bori se malo vise, a ponude ce same doci. Trenutno efikasan je kao da igra u Slobodi. Bolje sjedi gdje jesi nego da igras u polovicnom klubu.
Hajde ba sta ima veze,mozemo se malo saliti,necemo sve ozbiljno shvatati.
@OSBIH pacenice, jel se moze komentarisati ikad, ikako, a da se odmah ne prilijepi \"ljubomora\". Znaci, kad ostavimo patriotizam i sva pozitivna nadanja i iscekivanja po strani, moze se jasno i glasno zakljuciti: VEDAD IBISEVIC JE DANAS, NECU RECI LOS, ALI JE ISPODPROSJECAN IGRAC!!! i to je to, pa ti reci zavidan, ne zavidan, ebe se meni..situacija je takva..
Vedo ti se ništa ne brini. odigraj extra sezonu, zabij dosta golova pa te na kraju neće tražiti blackburn nego možda arsenal ili liverpool jer oba kluba pripremaju veliko čišćenje... tvoje je samo da igraš i da se boriš. ovi svi što govore loše za tebe samo nek se zapitaju gdje si ti a gdje oni i o kome piše sax, o tebi ili njima... Hajmo Bosno a i Hercegovino
P***ka nesmije u englesku,nebil se provalio
budimo realni i priznajmo vec jednom da je ibisevic jedan sasvim prosjecan napadac kakvih ima na bacanje i u ovoj nasoj premier ligi... imao je jednu dobru polusezonu i to je sve... nisu ga dzaba prozvali ubica stopostotnih prilika :/
Zaje*o ga snickers ko i Harisa Handžića u Lechu.
I to se kratko.....poslije medijskog napuhavanja kaze....PRC......
i sad ce pasti u depresiju i to je to, game over sto se tice vede
steta