Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite izlaz iz krize i početi kladionicama uzimati novac? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkavalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
@lilum-bosniacum bgt kako ti nije mrsko srat ?
@ robin hood otvori usta pa ce mi biti merak :)
bas me vuces za jezik. 1.lajkovanje komentara da pogledamo.2.ne palim se ja na narodnu muziku. (nemam nista protiv nje). mislim na kompletnu muziku sevdah su pjevalu i srbi i srbijanci,rahm.safet isovic cesto pjevao o srbijancima i ivi.toma zdravkovic ,bregovic itd....nas uglavnom od komsija razlikuje vjera:allah,u bibliji ellah ORIGINAL kad na nas prevedes Bog.sve je to slicno.sto se tice etnije BOSNJAK I SRBIN tu ti mogu reci da od ilira,bogumila,turaka i slavena imas dosta izmjesanih tako da NIKO ne moze 100% reci CISTOKRVNU etniju.
Vedo ti si legenda (jes da se malo foliraš) al si stvarno velika igračina.
@ Truetotrue Samo sam htio da kazem, da nase komsije ne mozes porediti sa njemackim komsijama, JER nase komsije 1. govore isti jezik kao mi. 2. imaju jako slicnu kulturu kao mi. 3. Su bili u jednoj drzavi i beograd nam bio glavni grad. 4.slusamo istu / slicnu muziku 9. historija je zajednicka 10.mi imamo dosta vise rodbine kod nasih komsija nego njemci kod francuza itd... da ne nabrajam 1000 razloga ovdje sad. a za kurije okice :) ako si musliman vjernik, onda moras da zelis svima sve najbolje,cak i dusmanima. (iz kurana) a ako si covjek (normalan bez obzija na vjeru) onda ti mora biti jasno da u srbiji i u hrvatskoj ima normalih ljudi, koliko ne znam, nisam ih brojao,ali znam da ih ima. ja ne zelim svim komsijama da umru, ali svim losim ljudima zelim ono sto su zasluzili, da li je to smrt ne znam, ali sam protiv smrtne kazne. Pozdrav svim dobrim i normalnim ljudima.
Sorry, ali si pomijesao kruske i banane. I Nijemci i Austrijanci ili Svajcarci govore isti jezik, pa se nesto ne vole. Holandjani i Nijemci imaju slicniju kulturu, nego Bosanci-Bosnjaci i Srbi ili Hrvati. Na zapadu uglavnom svi slusaju slicnu muziku, a i siguran sam da je vise rodbine izmedju Nijemaca i Holandjana ili Nijemaca i Francuza, nego nas i komsija. Mislim jarane da ti nisi bas dorastao drzave Bosne i Hercegovine.
@ Truetotrue 1. to Bosanci-Bosnjaci ako vec (ne znam iz kojeg razloga) pises,onda molim lijepo i Srbijanci-Srbi. Srbijanci se odnose na terotoriju(sve gradjane srbije) a srbi na etniju. Tako i Bosanci na teritoriju (sve gradjane bosne) a Bosnjaci na etniju,to kao prvo da jasno samo bude. Na zapadu ne slusaju svi istu muziku tu moras malo se vise informisati. Ako mislis na Hip Hop, charts itd. toga i kod nas ima. Kod nas ljudi mogu imati 2 pasosa u dzepu kod njemaca toga nema. I na kraju, njemci,holandjani i austrijanci se ne mrze. oni na sportskim prvenstvima jedni drugima zele sve najbolje. Beckebauer i ostali to uvijek govore. Neka konkurencija ima,ali to vise na salu ide. Nisu oni toliko primitivni kao nasi. Pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj mi i komsije... pa to su danas druge drzave dragi moji. Isto bi bilo kao da Njemci kazu, ono sto zelimo sebi, zelimo i Holandjanima ili Francuzima... Gluho bilo... Dajte malo vise te drzavnicke svijesti.
...komsijama zelim da im crkne krava...a i oni sa njom...