Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
provalio se u vezi nivoa bundeslige
IDEMOOOOOOOO SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL osim zanemarivog broja sa 12% (na Babine ne računajte)
Ja smatram da ti nisi dobar..kao sto rece ovaj glava je u pitanju :D
Evo jedan primjer ZASTO HRVATI U BIH NE TREBAJU NAVIJATI ZA BIH ... HVO oslobodi Jajce i ove po.t.u.rice u MJESOVITOM JAJCU,dodju u grad i slave pobjedu Turske a da im nisu Hrvati oslobodili Jajce danas bi bilo u RS sa 99,9% naseljeno Srbima kao i svako mjesto u RS. i kako mozes navijati za BIH kad navijaci iste te drzave masu i nose turske zastavame na utaknice BIH.. Onaj Hrvat koji navija za BIH je BUDALA
bBosanac sam, volim BOSNU, mrzim ovakvu drzavu i reprezentaciju 99,9% muslimansku
Ostavite par gostujucih ulaznica za Portugalce u Sredisnjoj Bosni .D
Od kako se ozenio propada lik iz dana u dan P.S. Razvodi se sto prije prijateljuuuuu....
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela... Aaaaaaaaaaaaaaaaa, imamo hit, aaaa !
oj bundesliga na vecem nivou, rani se, molim te :)
On je u Hoffenhajmu i nije medju prvih 11? Pa jbte kakva igracina I klub...
nisi ti mescini samo nogu povrijedio, kod tebe je to nesta teze, glava je u pitanju
E moj Vedo, ti si tipican primjer kako se sudbina poigrava ljudskim zivotima, kao talasi nad starom barkom
pa moj vedo...e kako je njemacka liga bolja od engleske...e kako, haj mi reci?