Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što bi naš narod rekao nek mu je sa hajrom i sa srićom!!! :-D Ja mu želim sve najbolje najbolje nek postigne nekih 25 golova u ligi! :-D
tako je Ibisevicu....GAZI !!!!! Gazi sve pred sobom!
Neznam jel ste vi primjetili ali sve zadnje utekmice smo igrali sa dva napadaca i sve smo izgubili, plus ono sto je promasio protiv portugala tesko zaboraviti.. Ali jebiga i on je covjek ondak sve cestitke od srce i sve naj bolje Vedo
Aaahhh...to je onaj supcina sto je promasio cist gol protiv Portugala i kostao nas prvenstva...
sretan rodjendan dragi Vedo,sve najbolje u zivotu ti to zasluzujes...
Sretno plavooki Zmaju. Dao Bog da 29. dočeka kao prvi strijelac Bundes lige.
Ostario je, ali i dalje bih oblizala to prelijepo tijelo...mmm
VEDO MAJSTORE !!! SVE NAJBOLJE ZA TVOJ ROĐENDAN DASI NAM ŽIV I ZDRAV STO GODINA I ŠTO VIŠE GOLOVA ZA SVOJ KLUB MA GDJE IGRO NEMA VEZE I NARAVNO ZA NAŠU B.I.H PA DATE ZAOBIĐU POVREDE,JOŠ JEDNOM SVE NAJBOLJE ZMAJU NAŠ !!!
ljakse iz vlasenice..
Srecno Vedo, vole te tvoji fanaticosi iz Bjeljine!!
Sretno zmaju od Bosne, samo ti nama igraj kako onako kako znaš. Sad će kvalifikacije i ti si nam glavna uzdanica. I Džeko je velika igračina kao i ti, ali od kada je počeo tamburati Amru lopta ga baš i ne zanima plaho. Uglavnom sretan rođendan i nazabijao se golova ko 2008.
Cestitke Vedo,da nam budes ziv i zdrav i mnogo golova jos zabio,vole te tvoji podrinjci.Malo je ovakvih ljudi kao nas Vedad,Bog ti dao svako dobro u zivotu kao i tvojoj familiji,bosanski gazijo!
Sljedeća Vijest: Forumaš triput prdnuo prije nego što je ustao
Kakva glupost :) Castitka za rodjendan na digitalnom mediju. U najmanju ruku ko da je Tito. Kad je Dzekih rodjenan da ne propustimo??