Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neki od Azijskih vlasnika u Engleskoj: Everton - Indija, Bournemout - Melazija, Cardiff - Malezija, , Wolwerhampton - Kina. Ali sta bosnjo zna odakle dolazi kapital, njemu je jos sinonim za novac Njemacka i Minhen. Ogroman je uspjeh iz ovakve drzave privuci bilo kakvog investitora, a Sarajevo pravi odlicnu pricu u svakom segmentu!
@kontrakontre rekao bi i Leicester - Tajland, ali nazalost njihov vlasnik je poginuo.
@kontrakontre a hajde sada napisi red troeja tih nabrojanih klubova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajmo do titule Sarajevo !!
@blueokee Ako ne bude islo, kupit cemo. Sad imamo vijetnamsku lovu!
E moji pitari, nije vas kupio iz ljubavi nego da izvuce profit sto vise mogne. Al ispusice ko i amidza, prvo pretkolo lige prvaka vam je plafon.
Joj nam uprave od kosookih vijetnamaca do rumenih bosanaca iz siminog hana.
Nam Privatni profil
Ko je ovaj plaćenik I šta radi on ovdje?
KURFU SA KOSEVA SVAKO POEBE I SUTNE DRUGOM. NAKON MALEZIJCA VIJETNAMAC, PA ONDA IDE KAMBOZDA, I NA KRAJU SVEJERNA KOREJA, DRUG KIM JONG UN. STVORILA VAS UDBA, TUZNA VAM JE SUDBA!!!!
i za kraj karacemo vas jos 10 godina, a jos malo fali da prodje 10 od vase titule,morze glabaj nasu kitu
NA SJEVERU STOJIMO!!
Idemo sad po titulu !!
Gospodski receno ;)
Sto vas proda amidža?
@acer5101 Pa i dobio je džabe!!
S njim na čelu smo srušili Lišticu ... srušićemo akobogda i mnoge barijere ... biće Sarajevo opet veliko ime u Evropi ...
A gledaj celave ublehe u pozadini, ko kakva prostitutka hhahahhhaahh
@marfi1312 ne rise pakaš!
Zar je FK Sarajevo još uvijek SDA-ovski režimski klub? Boja fesa, boja dresa... Napreduju komšije, za pet godina od Malezije stigli su do Vijetnama, nadam se da će sljedeći vlasnik kluba od 4 miliona KM biti neki Indijac LOL
jel i mančester siti sdaovski? psg?