Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lula majstore nek bude mali i nek pika loptu bolje od maradone... a zdravlja prije svega...
Ako Bog da biće, a eto i mene na vakat. Idemo po nova 3 boda.
Mozda ovo stvarno Senco :) Senade, ja bi vam svima popusijo, samo popjedite ove 2 :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne do Bog da Vršajević zakasni propali smo
Jedva cekam da se sve ovo zavrsi i da Susic ode.Covjek je doveo 10 igraca iz bratove menadzerske agencije i nijedan od njih nevalja. -Vrsajevic,Zahirovic,Sunjic,Kvrzic,Tino Susic,Stevanovic,Vranjes...Prica se da mu od tetke mali voli igrati fudbal,nije nesto ali jbg voli sutati loptu.Ocekujemo ga uskoro.
*** ti i stevanovic i vranjes i sunjic mater!!!! Pa sta hoces konjino jedna glupava``???????????KOGA da dovede????KOGAAAAAAA *** ti familiju i sve ti ***!!!!!!! Nismo mi Njemacka, pa da mozes birati izmedzu 80miliona! Uvjek nadze Bosanac glupavi neku manu! Uvjek nesto ne pase. Pa to je cudo, da jedna mala zemlja kao mi, dogura do brazila. Najsirmosnija zemlja u evropi!! De mi samo reci, koga susic da dovede??? Stevanovic igra u spaniji majmune. Iako grije samo klupu...99% igraca iz nase lige, ne bi dogurali ni do vozaca autobusa i bilo kojem spanskom klubu! Kako me iznervira ovako...
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Prvo Lulicu cestitam prinovu u porodici, da bude zdravo i zivo puno godina, bolje od svojih roditelja i da poraste u ponos BIH kao sto je nas Lule. Neka ZMAJEVA i ZMAJICA!!! A sto se tice ostalog, ja vjerujem u ZMAJEVE!!!
Al' se Muha najeba mame kulturno ha ha ha...
Sretno Luliću, a Boga mi i nama...idemo u Brazil!
Jedino ova reprezentacija donosi narodu kolku toliku srecu.Zato politicari ugledajte se na ove momke kako se voli BiH
Kazem da je rijec Bosnjanin evoluirala u rijec Bosnjak. Rijec Bosnjanin je starija i od Kulina Bana, a rijec Bosnjak se prvi put pojavljuje kod franjevaca koji su se zvali Bosnjacima i govorili da pisu i govore bosanskim jezikom. Kulin Ban je bio bosanski ban, ne bosnjacki naravno, on je vladao Bosnom, ne Bosnjakijom, pa da se zove bosnjacki ban. Bosnjaci / Bosnjani su narod koji naseljava Bosnu. Bosnjani / kasnije Bosnjaci, vode porijeklo od bogumila koji su osnovali Crkvu bosansku. Smatrani su hereticima. Pod pritiscima Vatikana u vrijeme kad je Osmansko carstvo prijetilo osvajanjem Bosne, mnogi, ukljucujuci i kralja, su prelazili na katolicanstvo da bi mogli traziti zastitu od Evropskih sila. Dokaz da Bosnjani nisu bili ni muslimani ( primili su Islam svojom voljom dolaskom okupatora ) ni katolici ni pravoslavci. To najbolje potvrdjuje cinjenica da su cak 2 puta na Bosnu bili pokrenuti krizarski ratovi. Inocentije III je pozvao Evropske sile u rat protiv heretika oko 1240. godine.
Greskom sam ovdje objavio komentar. Izvinjavam se svima, ignorisite ga, ovdje nije mjesto ovakvom komentaru, bila je u pitanju privatna rasprava izmedju mene i jos jednog korisnika, ovaj komentar je replika na jedan njegov komentar. Jos jednom se izvinjavam.
SRBI SU PONOSAN NAROD KOJI JE IZ SVOJIH REDOVA OHRANIO NAJBOLJEG NAUČNIKA SVIJETA(po glasanju studenata iz 20-najboljih univerziteta sveta) NIKOLU TESLU i NAJBOLJEG SPORTISTE SVETA 2011god. NOVAKA ĐOKOVIĆA. NAJVEĆI NARODI SVETA MOGU DA STVARAJU NAJVEĆE LJUDE SVETA(a "narod"od kojeg je stariji GOLF2 je izgubljen narod koji nezna na dali je pošao ni da li je došao,koji je svoju auhtonu bvjeru prodao za večeru je narod koji zaslužuje samo sažaljenje(kao i svaki drugi prosijak)
Zmajevi ponos bosne nase
Dzeko reko Srbin musliman srpski
SRBIJA - Vels 6:1 Škotska - SRBIJA 1:4 SRBIJA -Škotska 2:0 Vels - SRBIJA 0:3 Škotska i Vels su jaci od Lihtenstajna i Letonije
SRBIJA nije imala sreće ove kvalifikacije, dobila je dva tima iz top 10. Srbija nije zasluzila izgubiti ni od Hrvatske, ni od Belgije, bili su bolji ali lopta nije htjela u gol. Dominirali su i u Beogradu,Zagrebu i Briselu. Protiv Makedonije je dosuđen nepostojeci penal za Makedonce i nesretno je izgublia. Skotsku i Vels je Srbija razvalila bez problema i pokazala da igra najljepsi fudbal na Balkanu.
vidi srbina sto glumi da je hrvat
idi suđe peri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne bi gledo BiH lihtenstajn ja cu gledat derbi iz fifa top 10 Hrvatska-Belgija
Adem Ljajic izrazio zelju da igra za zmajeve
I pokaza se tacnom informacija u kojoj sam pisao o novom trening kampu. Dakle, pored ulozenih miliona nasi momci treniraju na ledini i spavaju kod hotelskog maga na Ilidzi. Valja zaraditi jos par stotina hiljada. Pa *** vam materina taldzijska i ugradjivacka. Odgovarat ce te taldzije, kad tad.
Brzo povesti protiv Lithen, pa onda lagano odmoriti neke igrace i sacuvati se povreda i kartona...pa u Litvu pisati historiju. Sretno ljiljani bosanski.
U potpunosti razumijem ne zadovoljstvo kod izbora igraca naseg Papeta. Dakle, razumijem vas koji niste u potpunosti zadovoljni ali opet da kazem : NISTE VI SELEKTOR I MOZETE PRDITI NA OVOM I DRUGIM PORTALIMA KOLIKO HOCETE. Safet Susic voli ovu Domovinu i Reprezentaciju malo vise nego sto vi mislite. Vise Safet Susic voli ovu Reprezentaciju od svih prethodnih selektora, jer je uspio da privoli sve nase ASOVE u inostranim klubovima da igraju za domovinu BiH. Zato, njegov ( Papetov ) ibor je konacan sto znaci, vjerovali smo mu do sada i vjerujemo mu i od sada. Mi navijaci saradjujemo na ovaj ili onaj nacin sa Papetom i ukazujemo na greske. Kad pjevamo i slavimo, znaci odobravamo, a kad lupamo i razbijamo i pravimo probleme savezu, onda se ne slazemo. Nije li to do sada bila praksa ? E pa ostavimo Papeta i zmajeve da rade svoj posao i pozelimo im srecu a mi hajmo da radimo svoj posao.