Cristiano Ronaldo
0

"Veći je pritisak u reprezentaciji nego u Realu"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Kapiten i najveća zvijezda portugalske nogometne reprezentacije, Realov napadač Cristiano Ronaldo, priznao je da je svjestan očekivanja od njega na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

"Kapitenska traka u reprezentaciji predstavlja mi čast i čini me ponosnim. Ne zamaram se s očekivanjima od mene, ali je činjenica da je pritisak na mojim leđima. Moram priznati da u reprezentaciji osjećam veći pritisak nego u Realu. Jasno, uvijek se trudim najviše što mogu i nastojim pridonijeti najboljem mogućem rezultatu igrajući za svoju nacionalnu vrstu", prenosi Ronaldovu izjavu engleski tabloid News of the World.

"Ne postoji nogometaš na svijetu koji sam može donijeti pobjedu svojoj ekipi. U reprezentaciji morate imati šest ili sedam igrača koji su u dobroj formi, ako želite uspjeh", dodao je Ronaldo.

Tvrdi da ga ne uznemirava pažnja medija i uplitanje u njegov privatni život.

"Ja sam poznata osoba zadužena za zabavljanje publike, to je moj posao. Ako volite nogomet, onda volite i mene. Ne razumijem zašto se suparnički navijači obrušavaju na mene i zvižde mi. Možda zbog toga što osjećaju da sam opasan. To mi i ne smeta, naprotiv, daje mi još veću snagu. Nikada neću promijeniti svoju osobobnost i način na koji igram nogomet", poručio je portugalski as.